ΔΩΡΕΑΝ Μητρώο ΑΣΕΠ για 3.720 μονίμους στα νοσοκομεία

Αναμένεται τεράστιος όγκος αιτήσεων - Φτιάξτε φάκελο
Κάντε ΤΩΡΑ Μητρώο, για να έχετε τη βεβαιότητα της έγκαιρης αίτησης

Στον... προθάλαμο της έκδοσης είναι η μεγάλη προκήρυξη μονίμων στο χώρο της Υγείας. Όπως αποκάλυψε το workenter.gr, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ξεκινήσει έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Μέσω του νέου μεγάλου διαγωνισμού θα προσληφθούν 3.720 μόνιμοι υπάλληλοι, των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, ενώ θα ζητηθούν, στην συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων, νοσηλευτές και βοηθοί νοσηλευτών.

Τονίζεται ότι η πολυαναμενόμενη προκήρυξη θα εκδοθεί, ανεξάρτητα από το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, δεδομένου ότι το υπουργείο Υγείας θα ζητήσει από το ΣτΕ να απεμπλακεί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός από την απαγόρευση των προσλήψεων, που ισχύει σε περίπτωση προσφυγής στις κάλπες.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις θα πρέπει να αρχίσουν από τώρα την προετοιμασία του φακέλου τους. Το ΑΣΕΠ, για τη συγκεκριμένη προκήρυξη, αναμένει χιλιάδες αιτήσεις - γεγονός που προμηνύει "υπερφόρτωση" της πλατφόρμας της Ανεξάρτητης Αρχής, όταν αρχίσει να "τρέχει" η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ Μητρώο

Το workenter.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε τώρα Μητρώο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, διασπώντας τις ενέργειές σας για τη σωστή υποβολή της αίτησης. Δηλαδή, να κάνετε τώρα Μητρώο και όταν ανοίξει η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ, να κάνετε την αίτησή σας.

Αξιοποιήστε την προσφορά του workenter.gr. Ισχύει από 12/7 και ολοκληρώνεται την ημέρα που θα ανοίξει η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για τις αιτήσεις των 3.720 μονίμων στην Υγεία.

Σημειώστε, ότι η προσφορά του workenter.gr δεν αφορά μόνο τη δημιουργία Μητρώου, αλλά και την επικαιροποίησή του για όσους έχουν κάνει ήδη αυτή τη διαδικασία.

Υπενθυμίζεται, ότι το Μητρώο ΑΣΕΠ, με τις αναγκαίες επικαιροποιήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε διαγωνισμό μονίμων που γίνεται από την Ανεξάρτητη Αρχή.

Επικοινωνήστε τώρα 

Όσες και όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ" κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία ή επικαιροποίηση Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr.

Κάντε ΤΩΡΑ Μητρώο, για να έχετε τη βεβαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής υποψηφιότητας.

Πώς κάνετε ετήσια συνδρομή

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr

2) Κλικάρετε το "Διορισμός ΤΩΡΑ" που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα "Σημαντικά"

3) Πατάτε την ένδειξη "Εγγραφή"

4) Επιλέγετε "Ετήσια" συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί "Ξεκινήστε Σήμερα"

5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί "Πληρωμή & Εγγραφή"

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ" και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram