Διεκόπη για τις 5 Δεκεμβρίου η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Για τις 5 Δεκεμβρίου 2024, διεκόπη η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη σε δεύτερο βαθμό.
Για ακόμα μία φορά κάθισε σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών ο ηθοποιός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια κάθειρξη για δύο απόπειρες βιασμού κατά γυναικών συναδέλφων του.
Στο δικαστήριο δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας οι δυο γυναίκες, για τις καταγγελίες των οποίων καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Παρούσα στη δικαστική αίθουσα ήταν η μια από τις δυο φερόμενες ως παθούσες.
Για να στηρίξουν τις δυο γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης, βρέθηκαν στο δικαστήριο και άλλοι συνάδελφοι τους, ανάμεσά τους και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
«Καλά είμαι, είμαι εδώ. Μάχομαι για να αποδείξω την αθωότητα μου και αυτό θα κάνω. Είμαι αθώος. Η υγεία μου είναι μια χαρά. Δεν έχω κάποια πικρία. Δεν ασχολούμαι με όσα λέγονται, μόνο με το δικαστήριο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός, αμέσως μετά τη διακοπή της δίκης.
- 30 λεπτά πριν Πώς δημιουργήθηκε τελικά η Σελήνη; Το απίστευτο σενάριο των 5 ωρών
- 2 ώρες πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 13/09/2026 00:20 Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό







