Ατύχημα στην Αλόννησο: 47χρονη τουρίστρια έπεσε από σκάφος και τραυματίστηκε στον αυχένα
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Αλόννησο, όταν μία 47χρονη Ιταλίδα τουρίστρια έπεσε από σκάφος και τραυματίστηκε στον αυχένα.
Το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα το Λιμενικό, ενώ οι Αρχές οργάνωσαν τη μεταφορά της αρχικά στην Αλόννησο και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη νησίδα Σκάντζουρα. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η 47χρονη προσπάθησε να περάσει από ένα ιστιοπλοϊκό σε διπλανό σκάφος. Ωστόσο, έχασε την ισορροπία της, έπεσε και χτύπησε στον αυχένα.
Από την πτώση η γυναίκα παρουσίασε αιμορραγία, καθώς και προσωρινή απώλεια μνήμης.
Έτσι, οι παρευρισκόμενοι ειδοποίησαν αμέσως τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να λάβει γρήγορα την αναγκαία ιατρική φροντίδα.
Τι συνέβη μετά την πτώση
Σκάφος του Λιμενικού έφτασε στη Σκάντζουρα και παρέλαβε την τραυματισμένη τουρίστρια. Αρχικά, τη μετέφερε στην Αλόννησο, όπου το προσωπικό του Περιφερειακού Ιατρείου τής παρείχε τις πρώτες βοήθειες.
Ωστόσο, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή της σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και ιατρική αντιμετώπιση. Για τον λόγο αυτό, ξεκίνησε επιχείρηση μεταφοράς της στον Βόλο.
Η διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου
Το σκάφος «Άξιον Εστί» ανέλαβε τη θαλάσσια διακομιδή της 47χρονης και έφτασε στο λιμάνι του Βόλου περίπου στις 05:00.
Εκεί περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την τουρίστρια και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Οι γιατροί ανέλαβαν την παρακολούθηση και την περαιτέρω αντιμετώπιση του τραυματισμού της.
- 4 λεπτά πριν Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Ποιοι γλιτώνουν έως 58,5 ευρώ τον μήνα από την ΕΑΣ
- 14 λεπτά πριν «Τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης για την de facto εφαρμογή της “γαλάζιας πατρίδας”»
- 15 λεπτά πριν Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο (21/8): Αττική και δεκάδες περιοχές στην κατηγορία 3 – Δείτε τη λίστα









