Αστυνομικός – Βουλή: Έρευνα στο σπίτι του και στο αυτοκίνητο του κουμπάρου
Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση φρίκης με πρωταγωνιστή αστυνομικό που υπηρετούσε στη Βουλή. Το απόγευμα της Τετάρτης, ο ανακριτής ζήτησε να ερευνηθούν το σπίτι της οικογένειας, χώρος στη Βουλή, καθώς όπως αναφέρει το ANT1 και το αυτοκίνητο του κουμπάρου του 45χρονου.
Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκαν κινητά σπασμένα και κινητά χωρίς sim, αλλά και τα κινητά των παιδιών. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των παιδιών, οι πράξεις μαγνητοσκοπούνταν με ένα παλιό κινητό.
Έγινε επιπλέον, έρευνα στο ερμάριο του αστυνομικού στη Βουλή, όμως δεν υπήρχε κάποιο αντικείμενο εκεί μέσα. Τέλος, ερευνήθηκε το αυτοκίνητο του κουμπάρου του 45χρονου, όπου παρά το ότι δεν βρέθηκε κάποιο αντικείμενο, ελήφθησαν δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.
Ο 45χρονος πρόκειται να μεταφερθεί με έκτακτη μεταγωγή στις φυλακές Τρίπολης, αφού βγει το εξιτήριό του από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.
Διαβάστε επίσης:
- Αξιωματικός της ΕΛΑΣ στο αυτόφωρο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
- Δίκη Φιλιππίδη: «Ακούμπησε το μόριο του στο γυμνό κομμάτι του σώματος μου»
- 1 λεπτό πριν Στρατός: Οι περιπτώσεις που οδηγούν σε υποχρεωτική θητεία
- 1 λεπτό πριν Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν 29χρονος και 26χρονη για τα γκαζάκια της Νέστορα
- 4 λεπτά πριν Μεγάλη φωτιά κοντά σε σπίτια στο Αλιβέρι Εύβοιας – Μήνυμα 112 για εκκένωση








