ΑΣΕΠ: Σε ποιους στέλνει νέο προσκλητήριο διορισμού

Όλες οι λεπτομέρειες
Νέο προσκλητήριο στέλνει το ΑΣΕΠ για την υποβολή φακέλων

Νέο προσκλητήριο στέλνει το ΑΣΕΠ για την υποβολή φακέλων προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων,  144 θέσεων σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ..

Για την παραπάνω εξέλιξη είχε ενημερώσει με βίντεο η ΕΡΓΑΣΙΑ TV.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ (3:10)

Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης, οι οποίοι έπονται  στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π., στη διεύθυνση:Α.Σ.Ε.Π. ,Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη  3Κ/2020– Κατηγορία ΠΕ ,Τ.Θ. 14308 ,Αθήνα Τ.Κ. 115 10.

Η προθεσμία υποβολής

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου 2021 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 24 Μαρτίου 2021 ημέρα Τετάρτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Πατήστε το κουμπί "Δείτε το έγγραφο" για να διαβάσετε τους πίνακες

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram