ΑΣΕΠ: Ο κωδικός που κάνει δεκτά όλα τα πτυχία (3Κ/2022)

Μόνο στο workenter.gr: Τα "μυστικά" της προκήρυξης
Η προσφορά του workenter.gr για ΔΩΡΕΑΝ παροχή Μητρώου διασφαλίζει μια σωστή και έγκυρη υποψηφιότητα

Δεκτά όλα τα πανεπιστημιακά πτυχία -που σχετίζονται με διοικητικές θέσεις- κάνει η προκήρυξη 3Κ/2022.

Ο συνδυασμός για να "ξεκλειδώσουν" τα πτυχία αυτά και να γίνουν αποδεκτά είναι ο κωδικός <101>.

Οι υποψήφιοι που θα επιλέξουν θέσεις με αυτό τον κωδικό μπορούν να καταθέσουν -και να γίνει αποδεκτό από το ΑΣΕΠ- οποιοδήποτε πτυχίο που σχετίζεται με διοικητικές ειδικότητες, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκαπίδευσης.

Το δεύτερο κρίσιμο σημείο της προκήρυξης, που δίνει νέες δυνατότητες σε υποψηφίους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, είναι ότι μπορούν να συμμετάσχουν και να διεκδικήσουν ισότιμα θέσεις ΔΕ των κωδικών 304, 308 και 319, εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα.

Η προκήρυξη 3Κ/2022 που αφορά στην πρόσληψη 283 μονίμων στο υπ. Παιδείας και σε πανεπιστήμια αναμένεται να προσελκύσει, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΑΣΕΠ, χιλιάδες υποψηφίους.

Η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για ηλεκτρονικές αιτήσεις ανοίγει επίσημα στις 11 Ιουλίου, ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποφύγουν την αναμενόμενη "υπερφόρτωση" του ηλεκτρονικού συστήματος, κάνοντας από τώρα σημαντικά βήματα για σωστή υποψηφιότητα.

Το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία Μητρώου ΑΣΕΠ, δηλαδή η εγγραφή όλων των προσόντων στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής. Από τα προσωπικά στοιχεία σας μέχρι βαθμό τίτλο σπουδών, ενδεχόμενα μεταπτυχιακά και εμπειρία.

Το Μητρώο φτιάχνεται μία φορά, αλλά επικαιροποιείται συνεχώς.

Η προσφορά του workenter.gr για ΔΩΡΕΑΝ παροχή Μητρώου διασφαλίζει μια σωστή και έγκυρη υποψηφιότητα.

Κάντε τώρα δωρεάν Μητρώο

Όσες και όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία ενημέρωσης "Διορισμός ΤΩΡΑ" κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία ή επικαιροποίηση Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ.

Κάντε ΤΩΡΑ Μητρώο, για να έχετε τη βεβαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής υποψηφιότητας.

Πώς κάνετε ετήσια συνδρομή

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr

2) Κλικάρετε το "Διορισμός ΤΩΡΑ" που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα "Σημαντικά"

3) Πατάτε την ένδειξη "Εγγραφή"

4) Επιλέγετε "Ετήσια" συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί "Ξεκινήστε Σήμερα"

5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί "Πληρωμή & Εγγραφή"

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ" και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram