ΑΣΕΠ: Νέα προκήρυξη για 187 μονίμους σε Καταστήματα Κράτησης και υπ. Δικαιοσύνης

Θέσεις για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης - Πλήρης επιβεβαίωση workenter.gr
Η επιλογή του προσωπικού θα γίνει με σειρά προτεραιότητας (μόρια)

Στον προγραμματισμό του ΑΣΕΠ μπήκε και επίσημα νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 126 μονίμων στα Καταστήματα Κράτησης αρμοδιότητας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του workenter.gr

Όπως εγκαίρως είχε αποκαλύψει το workenter.gr, στον προγραμματισμό μπαίνει νέος διαγωνισμός για την πρόσληψη προσωπικού όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ). Σημειώνεται ότι στον διαγωνισμό αυτό έρχεται να «κολλήσει» δεύτερη προκήρυξη -για την οποία επίσης το workenter.gr είχε αποκλειστικό ρεπορτάζ- με την οποία επιλέγονται 61 μόνιμοι ΠΕ,ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα, μέσω του νέου ενοποιημένου διαγωνισμού  επιλέγονται 187 μόνιμοι στα Καταστήματα Κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητηθούν μεταξύ άλλων:

  • Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης
  • Ψυχολόγοι
  • Νοσηλευτές
  • Κοινωνικοί Λειτουργοί
  • Διοικητικοί
  • ΔΕ Φύλαξης

Πρέπει να τονιστεί ότι η διαδικασία θα γίνει εξ ολοκλήρου από το ΑΣΕΠ σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021, δηλαδή η επιλογή του προσωπικού θα γίνει με σειρά προτεραιότητας (μόρια).

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram