ΑΣΕΠ Γραπτός: Ξεκινήστε Fast προετοιμασία - Προλαβαίνετε!

Το πακέτο, κόστους μόλις 200 3υρώ, περιλαμβάνει και τεστ προσομοίωσης

Το πακέτο Fast Pack που σας προσφέρει το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", ενόψει των εξετάσεων της 4ης Μαρτίου (πανελλήνιος διαγωνισμός), τα έχει όλα:

1) Σημειώσεις 300 σελίδων από καθηγητές για όλη την ύλη. Οι σημειώσεις μπορούν και να εκτυπωθούν ή να αποθηκευτούν

2) Ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice), 1.000 στον αριθμό, επίσης, επί όλης της ύλης

3) Τεστ προσομοίωσης, ερωτήσεις multiple choice με χρονόμετρο. Τα τεστ αυτά είναι συνεχή. Μόλις τελειώνετε το ένα τεστ προσομοίωσης μπορείτε απευθείας να κάνετε το επόμενο

Γιατί προλαβαίνετε!

Εφόσον μπορείτε να αφιερώσετε καθημερινά μία με μιάμιση ώρα είναι εφικτό να προσέλθετε στα εξεταστικά κέντρα πανέτοιμοι. Πώς; Ξεκινάτε από τις σημειώσεις της κάθε θεματικής ενότητας και στην συνέχεια εκπαιδεύεστε στις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών της κάθε ενότητας.

Όταν συμπληρώσετε και τις 17 θεματικές ενότητες, με την προαναφερόμενη τακτική, πηγαίνετε στα τεστ προσομοίωσης και δοκιμάζετε τις δυνάμεις σε ρεαλιστικές συνθήκες (εξέταση με χρόνο).

Πώς αγοράζετε το Fast Pack 

  • Στέλνετε μήνυμα στο [email protected] γράφοντας στο θέμα FAST PACK και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.

Μετά την παραλαβή του email θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση από εμάς ώστε να λάβετε την ίδια μέρα link και κωδικούς εισαγωγής στην πλατφόρμα εκπαίδευσης Fast Pack

  • Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα: 211 9555 022, 211 9555 025 και 211 9555 099

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

  • 211 9555 025
  • 211 9555 099
  • 211 9555 022
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram