ΑΣΕΠ Γραπτός: Το πρόγραμμα των εξετάσεων και μετακινήσεων

Κάντε τώρα γρήγορη και ποιοτική προετοιμασία μόνο με 200 ευρώ

Το πρόγραμμα των εξετάσεων και μετακινήσεων των υποψηφίων ετοιμάζει το ΑΣΕΠ, στην τελική ευθεία για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Δημοσίου.

Παρά τη διάχυτη φημολογία στο διαδίκτυο για διήμερο εξετάσεων, το workenter.gr επιβεβαιώνεται πλήρως με βάση και τις νεώτερες πληροφορίες.

Σημειώστε:

  • Ο διαγωνισμός θα γίνει σε μία ημέρα, όπου το πρωί θα εξεταστεί το πρώτο μάθημα και το απόγευμα το δεύτερο. Το είχαμε γράψει κατ΄ επανάληψη γνωρίζοντας ότι προβλέπονται μετακινήσεις υποψηφίων σε άλλα εξεταστικά κέντρα και σε άλλους νομούς και το ΑΣΕΠ δεν ήθελε να παρατείνει τα έξοδα για τη διαμονή των υποψηφίων
  • Εντός της εβδομάδος το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει την ακριβή λίστα των μετακινήσεων για όσους νομούς δεν έχουν στηθεί εξεταστικά κέντρα

Το κομβικό σημείο του διαγωνισμού, που θα κρίνει και την επιτυχία του, είναι ο καιρός εκείνης της εποχής να επιτρέψει την απρόσκοπτη μετακίνηση των υποψηφίων, ιδιαίτερα των νησιωτικών περιοχών.

Για τους επιτηρητές δεν τίθεται θέμα μετακινήσεων, καθώς αυτοί θα είναι οι εκπαιδευτικοί των περιοχών που φιλοξενούν τα εξεταστικά κέντρα.

Ξεκινήσε τώρα ποιοτική προετοιμασία με 200 ευρώ

Στη διάθεση χιλιάδων υποψηφίων θέτουν το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" το πρόγραμμα ταχύρρυθμης, ποιοτικής εκπαίδευσης.

Απευθείνεται σε υποψηφίους που δεν ξεκίνησαν προετοιμασία ή εκπαιδεύονται σε άλλα φροντιστήρια και θέλουν να βρεθούν σε πλεονεκτική θέση με προετοιμασία στα πρότυπα ΑΣΕΠ.

Αυτή την ώρα δεν αρκεί βιβλιογραφία που προκύπτει από συρραφή φωτοτυπιών από βιβλία χωρίς καμία αξιολόγηση.

Ξεκινήστε τώρα μόνο με 200 ευρώ την ταχύρρυθμη προετοιμασία που θα σας φέρει πιο κοντά στη μόνιμη θέση.

Με το νέο πακέτο Fast Pack παρέχονται:

  • Καλογραμμένες, περιεκτικές σημειώσεις 300 σελίδων που καλύπτουν το σύνολο της ύλης και για τις 17 ενότητες
  • 1.000 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice), αυξανόμενης δυσκολίας, στο πνεύμα εξετάσεων του ΑΣΕΠ

Σε όλα τα μαθήματα δίνεται ιδιαίτερη βάση στο πρωτοεμφανιζόμενο μάθημα εργασιακής αποτελεσματικότητας.

Πώς αγοράζετε το Fast Pack 

Οι υποψήφιοι πρέπει να κάνουν τα εξής:

  • Να στείλουν άμεσα email στο [email protected] γνωστοποιώντας το ενδιαφέρον τους για τη λήψη της προσφοράς. Το email να έχει τίτλο "ΠΑΚΕΤΟ FAST PACK". Σημειώστε οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας (μετά την παραλαβή του email θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση ώστε να λάβετε την ίδια μέρα link και κωδικούς εισαγωγής στην πλατφόρμα εκπαίδευσης Fast Pack)
  • Εναλλακτικά καλέστε στα τηλέφωνα: 211 9555 022, 211 9555 025 και 211 9555 099
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram