ΑΣΕΠ: Έτσι θα βγουν τα μόρια για το διορισμό - 1.041 μόνιμοι (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι
Εκπαίδευση από το workenter.gr και την Επίγνωση και για τις δύο δεξαμενές άντλησης μονάδων: μαθήματα και τεστ αποτελεσματικότητας.

Μονάδες από δύο... δεξαμενές θα πάρουν οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τις 1.041 μόνιμες θέσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του workenter.gr, το ΑΣΕΠ έχει ολοκληρώσει το σχέδιο της νέας προκήρυξης που προβλέπει:

  • 50% στις συνολικές μονάδες από την επίδοση στις γραπτές εξετάσεις των μαθημάτων
  • 50% από την απόδοση των υποψηφίων στο γραπτό τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας

Η καθιέρωση της δεύτερης δεξαμενής μονάδων (τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας) γίνεται για πρώτη φορά σε διαγωνισμούς του Δημοσίου, δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο από την ίδρυση του ΑΣΕΠ.

Η Ανεξάρτητη Αρχή ολοκληρώνει αυτές τις μέρες τις συζητήσεις για τον τρόπο καθιέρωσης της νέας δοκιμασίας. Το βέβαιο είναι ότι το τεστ θα είναι γραπτό, θα διενεργηθεί με το σύστημα multiple choice και θα είναι διαφορετικό για κάθε ειδικότητα.

Από τα μέχρι τώρα δεδομένα προκύπτει ότι για την πρώτη δεξαμενή άντλησης μονάδων (εξέταση μαθημάτων) θα υπάρχει βαθμολογική βάση και αρνητική βαθμολογία στις περιπτώσεις λανθασμένων απαντήσεων.

Πότε η προκήρυξη και οι εξετάσεις

Ο σχεδιασμός του ΑΣΕΠ προβλέπει έκδοση της προκήρυξης εντός του Οκτωβρίου. Με τα σημερινά δεδομένα επιτυγχάνεται ο στόχος.

Η διενέργεια των εξετάσεων θα γίνει -πιθανότατα- το Μάρτιο του 2023. Το ΑΣΕΠ ποτέ ιστορικά δεν έχει κάνει γραπτές εξετάσεις μέσα στο χειμώνα, φοβούμενο πιθανά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας με τα εξεταστικά κέντρα (π.χ. έγκαιρη και ασφαλής μετάβαση των επιτηρητών στα εξεταστικά κέντρα).

Αυτό σημαίνει ότι οι υποψήφιοι θα έχουν επαρκή χρόνο για να προετοιμαστούν. Ποτέ το ΑΣΕΠ δεν έκανε γραπτό διαγωνισμό με απόσταση μικρότερη των 5-6 μηνών ανάμεσα στην έκδοση και τη διενέργεια.

Προεγγραφή τώρα

Το workenter.gr έχει διασφαλίσει, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις", περιορισμένο αριθμό θέσεων που θα διατεθούν σε τιμή κόστους προς τους υποψηφίους για πλήρη, σωστή και έγκαιρη προετοιμασία στα πρότυπα ΑΣΕΠ.

Αυτή την ώρα το workenter.gr σας καλεί να κάνετε προεγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Δηλαδή, να "καπαρώσετε" μία θέση προετοιμασίας. Η εγγραφή θα γίνει μόλις βγει  η προκήρυξη και έχετε πλήρη εικόνα: να δείτε δηλαδή την ύλη και αν περιλαμβάνεται η ειδικότητά σας στον επικείμενο διαγωνισμό.

Σημειώστε ότι το πακέτο προετοιμασίας που προσφέρεται έχει την καλύτερη τιμή στην αγορά, αλλά παράλληλα προσφέρει προετοιμασία και για τις δύο δεξαμενές άντλησης μονάδων: μαθήματα και τεστ αποτελεσματικότητας.

Κάντε τώρα προεγγραφή

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κάντε την προεγγραφή σας, στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

Στο θέμα του μηνύματος γράψτε τη λέξη "ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ" και στο περιεχόμενο το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνό σας.  

Με την έκδοση της προκήρυξης, όλοι όσοι έχουν κάνει προεγγραφή θα κληθούν πρώτοι, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, να κάνουν την επίσημη εγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα υπάρχει σύντομα στην ιστοσελίδα μας.

Εκπτώσεις

  • Έκπτωση 10% στην εγγραφή θα έχουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας "Διορισμός ΤΩΡΑ" που έχουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή έως 6/9/2022. Την ίδια έκπτωση θα έχουν όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στο "Διορισμό ΤΩΡΑ" από 7/9/2022 μέχρι την ημέρα εγγραφής στην πλατφόρμα της εκπαίδευσης.
  • Έκπτωση 10% για όσους έκαναν εγγραφή για την προκήρυξη 1Γ/2022 (γραπτός ΑΑΔΕ)
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram