ΑΣΕΠ: Ανοίγει η πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ για όλους τους εκπαιδευτικούς

Η απαραίτητη διαδικασία για ενσωμάτωση στους πίνακες κατάταξης

Σε λειτουργία για όλα τα ΑΦΜ των υποψηφίων εκπαιδευτικών μπαίνει από την Τετάρτη, 29 Μαρτίου, η πλατφόρμα του ΟΠΣΥΔ μέσω των προκηρύξεων 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 του ΑΣΕΠ.

Η υποβολή και ενημέρωση των εγγράφων για τη δημιουργία νέων πινάκων Γενικής Παιδείας συνεχίζεται στο ΟΠΣΥΔ με τους εκπαιδευτικούς των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 9 ή 0.

Για την καταχώρισή τους στους νέους πίνακες κατάταξης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι δάσκαλοι και καθηγητές θα πρέπει να ακολουθήσουν δύο διαφορετικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στον ΑΣΕΠ και να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους στο ΟΠΣΥΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για την ενσωμάτωσή τους στους νέους πίνακες κατάταξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 31 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Αξιοποιήστε το τμήμα υπηρεσιών του workenter.gr. Κάντε αίτηση στο ΑΣΕΠ, φτιάξτε φάκελο ΟΠΣΥΔ, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, για τους δύο διαγωνισμούς των εκπαιδευτικών.

Μέσω των προκηρύξεων 1ΓΕ/2023 και 2ΓΕ/2023 θα προσληφθούν πτυχιούχοι 389 διαφορετικών πτυχίων ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Δείτε τις λίστες των πτυχίων αναλυτικά:

Οι ενδιαφερόμενοι για τις νέες προσλήψεις οφείλουν να κάνουν δύο κινήσεις:

1) Να υποβάλλουν αίτηση στο ΑΣΕΠ (έως τις 31 Μαρτίου)

2) Να ενημερώσουν -ή να δημιουργήσουν, εάν δεν έχουν- Φάκελο στο ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης (έως τις 3 Απριλίου)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για το ΟΠΣΥΔ υπάρχουν δεσμευτικές ημερομηνίες για τη δημιουργία ή επικαιροποίηση του Φακέλου των υποψηφίων. Η διαδικασία αυτή θα γίνει με βάση τους τελευταίους αριθμούς του ΑΦΜ των υποψηφίων:

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να κινηθούν άμεσα για την αίτησή τους στον κόμβο του ΑΣΕΠ, ή για τον Φάκελό τους στο ΟΠΣΥΔ για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα "υπεροφόρτωσης" των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Τονίζεται ότι ο κόμβος του ΑΣΕΠ  συχνά πέφτει, όταν την ίδια στιγμή προσπαθούν οι υποψήφιοι να φτιάξουν το Μητρώο του ή να υποβάλουν την αίτησή τους.

Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο ΟΠΣΥΠ εάν οι υποψήφιοι αφήσουν για την τελευταία μέρα την δημιουργία ή επικαιροποίηση του Φακέλου τους.

Εκπαιδευτικοί: Κάντε την αίτησή σας με το workenter.gr

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr. Κάντε έγκυρη αίτηση για τις νέες προκηρύξεις των εκπαιδευτικών με το workenter.gr.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εναλλακτικά, στείλτε email στο [email protected] γράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ" και στο κείμενο του μηνύματος το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας.

Ή καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 022
  • 211 9555 025 και
  • 211 9555 099

Σημαντικό

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr, εκτός από τη συμπλήρωση και υποβολή αίτησης στον κόμβο του ΑΣΕΠαναλαμβάνει τη δημιουργία ή την επικαιροποίηση του Μητρώου στο ΟΠΣΥΔ (Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης).

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram