ΑΣΕΠ: 104 μόνιμες προσλήψεις στον ΟΑΕΔ

Ειδικότητες και βαθμίδες εκπαίδευσης - Τι προβλέπει η απόφαση
Μέσω του νέου διαγωνισμού πρόκειται να επιλεγούν μόνιμοι υπάλληλοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 104 μονίμων υπαλλήλων στον ΟΑΕΔ βρίσκεται στα ''σκαριά'' από το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με νέο εσωτερικό έγγραφο του ΑΣΕΠ, η Ανεξάρτητη Αρχή επεξεργάζεται σχέδιο προκήρυξης του ΟΑΕΔ για την πλήρωση 104 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας και της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά για την πλήρωση 16 θέσεων ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, που έχει λάβει εδώ και καιρό την έγκριση του ΔΣ του Οργανισμού, αρχικά προέβλεπε την πρόσληψη 60 μονίμων υπαλλήλων στον Οργανισμό. Για τον διαγωνισμό έχει ήδη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσως η κατανομή των προστατευόμενων ατόμων του ν. 2643/1998. Αναμένεται όμως η δημοσίευση νέας απόφασης κατανομής των ειδικών κατηγοριών καθώς τροποποιήθηκαν οι θέσεις της προκήρυξης.

Μέσω του νέου διαγωνισμού πρόκειται να επιλεγούν μόνιμοι υπάλληλοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι φορείς θα προσλάβουν -μεταξύ άλλων- μόνιμο προσωπικό των εξής ειδικοτήτων:

  • Διοικητικοί
  • ΔΕ Προσωπικού Η/Υ
  • ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού

Η απόφαση: 

ΟΑΕΔ

Διαβάστε επίσης:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram