Απίστευτη περιπέτεια 50χρονης Ελληνίδας με την τουρκική δικαιοσύνη

Απίστευτη περιπέτεια 50χρονης Ελληνίδας με την τουρκική δικαιοσύνη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία απίστευτη περιπέτεια ζει εδώ και μία εβδομάδα 50χρονη Ελληνίδα που είχε πάει για διακοπές στην Τουρκία, με τις δικαστικές αρχές της χώρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 50χρονη, με την 22χρονη κόρη της και μια φίλη τους αγόραζαν την περασμένη Παρασκευή μαντίλες για να μπουν στην Αγία Σοφία και η γυναίκα έβαλε από λάθος στην τσάντα της το κινητό του καταστηματάρχη.

Αφού συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, όπου κοιμήθηκαν στο πάτωμα χωρίς να γνωρίζουν τι θα τους συμβεί. Η ίδια και ο σύζυγός της μίλησαν στο Κρήτη TV για την περιπέτεια τους.

Η 22χρονη πέρασε τρεις μέρες σε hotspot μέχρι να απελαθεί, χωρίς η μητέρα της να γνωρίζει τι της έχει συμβεί.

Η 50χρονη αφέθηκε ελεύθερη αλλά βρίσκεται εγκλωβισμένη στην Τουρκία αναμένοντας τη δίκη η οποία μπορεί να γίνει μετά από μήνες, με το σύζυγο της να ζητά κρατική παρέμβαση για να επιστρέψει ασφαλής στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας απέσυρε τη μήνυση, ενώ σύμφωνα με τη δικογραφία θεωρεί κι ο ίδιος πως έγινε λάθος, γεγονός που φαίνεται πιθανό και από το βιντεοληπτικό υλικό. 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου ποια κατηγορία την βαραίνει αφού ο καταστηματάρχης έχει αποσύρει την μήνυση, εκείνη απάντησε ότι «ο εισαγγελέας δεν είναι σίγουρος αν έγινε εσκεμμένα ή από λάθος ή από αφηρημάδα το ότι πήρα το κινητό. Θα πάμε σε δικαστήριο γιατί θεωρεί ότι ασκήθηκαν πιέσεις στον καταγγέλλοντα».

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr