Ακσενέρ προς Ερντογάν: «Δεν φοβάμαι τα πιστόλια κύριε Ρετζέπ»

«Αν πρόκειται να έρθεις, έλα»

«Δεν φοβάμαι κύριε Ρετζέπ. Αν πρόκειται να έρθεις, έλα», προκαλεί τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν η πρόεδρος του «Καλού Κόμματος» Μεράλ Ακσενέρ μετά την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του κόμματος στην Κωνσταντινούπολη.

«Ο άνθρωπος που θα τρομάξει την Ακσενέρ δεν γεννήθηκε ακόμη», σημειώνει στην ανάρτησή της. «Η εποχή είναι στη δύναμή σου. Όλες οι επιθέσεις στο σπίτι μου και στους συναγωνιστές μου έμειναν ατιμώρητες. Σήμερα, έγινε ένοπλη επίθεση στα γραφεία μας Προεδρία της στην Κωνσταντινούπολη, κύριε Ρετζέπ! Σταμάτα τα «πιστόλια» που εκλαμβάνουν ως καθήκον τους τις απειλές σου. Αν πρόκειται να έρθεις, έλα εσύ»!, ανέφερε στην ανάρτησή της.

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση εναντίον του «Καλού Κόμματος» στην Κωνσταντινούπολη

Ένοπλη επίθεση από άγνωστο πραγματοποιήθηκε στα τοπικά γραφεία του Καλού Κόμματος, της Μεράλ Ακσενέρ, στη συνοικία Μέρτερ της Κωνσταντινούπολης. Η σφαίρα από το όπλο του δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, χτύπησε το παράθυρο του κτηρίου του κόμματος. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου. Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, καταδίκασε το γεγονός μέσω Twitter: «Καταδικάζω την ένοπλη επίθεση στην τοπική οργάνωση Κωνσταντινούπολης του Καλού Κόμματος. Μεταφέροντας τις καλύτερες ευχές μου στους φίλους μας, υπογραμμίζω την προσδοκία μας οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό.

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram