Λάρισα: Θανάσιμη παράσυρση από τρένο – Εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα
Θανατηφόρα παράσυρση ατόμου σημειώθηκε σήμερα το πρωί από την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα, λίγο έξω από τη Λάρισα.
Η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε και οι επιβάτες μεταφέρονται με λεωφορεία στη Λάρισα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic Train, σήμερα στις 09:12, ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο 1593 με 68 επιβάτες (Θεσσαλονίκη- Λάρισα), αντιλήφθηκε την παρουσία ατόμου επί της σιδηροδρομικής γραμμής πριν τον Σταθμό της Λάρισας.
Ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενεργοποίησε το σύστημα αυτόματης πέδησης και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας, ωστόσο δεν ήταν δυνατό να αποφύγει την παράσυρση του ατόμου.
Η αμαξοστοιχία παραμένει στο σημείο, όπου έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών.
Λόγω του συμβάντος, αναμένονται καθυστερήσεις και ενδεχόμενες τροποποιήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Θεσσαλονίκη – Λάρισα.
Η Hellenic Train εκφράζει τη λύπη της για το συμβάν και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση των αιτίων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 28 λεπτά πριν Ροδόπη: Χρόνια θύμα ενδοοικογενειακής βίας η 44χρονη – Σήμερα θα κατέθετε αίτηση διαζυγίου
- 36 λεπτά πριν Νεπάλ – Θιβέτ: Τουλάχιστον 165 νεκροί και πάνω από 1.000 αγνοούμενοι από τις καταστροφικές πλημμύρες
- 38 λεπτά πριν Πάτρα: Συνελήφθη 49χρονος καθηγητής μετά από καταγγελία 18χρονης για σχέση από τα 14 της









