Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αλλαγή του καιρού αναμένεται σταδιακά από αύριο, Τετάρτη, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, κυρίως στα ηπειρωτικά.
Αρχικά, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Στα ορεινά της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Θεσσαλίας αναμένονται τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Από το βράδυ της Τετάρτης, η αστάθεια θα ενταθεί κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται κυρίως στην ανατολική και την κεντρική Μακεδονία.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Στη Θεσσαλονίκη, οι νεφώσεις θα αυξηθούν από το μεσημέρι και το απόγευμα, με πιθανότητα για όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα γύρω ορεινά, ενώ από αργά το βράδυ φαινόμενα ενδέχεται να εκδηλωθούν και σε υπόλοιπες περιοχές.
Πιο έντονη μεταβολή του καιρού αναμένεται την Πέμπτη, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες από την αρχή της ημέρας σε κεντρική και ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Σποράδες και βορειοανατολικό Αιγαίο. Από τις προμεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Εύβοια και ανατολική Στερεά.
Οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι πρόσκαιρες και από το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.
- 4 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν παθολογικά αίτια στον θάνατο της 24χρονης – Αναμένονται οι τοξικολογικές
- 6 λεπτά πριν Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για τον βασανισμό της 55χρονης
- 8 λεπτά πριν Έβρος: Την επόμενη εβδομάδα οι εκκαθαρίσεις για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων παραγωγών







