Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον Δομοκό – Πού εντοπίστηκε το επίκεντρο

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στον Δομοκό – Πού εντοπίστηκε το επίκεντρο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός μεγέθους 4,2 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 1 Ιουλίου, στην περιοχή του Δομοκού, σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Η σεισμική δόνηση καταγράφηκε στη Φθιώτιδα, με το επίκεντρο να εντοπίζεται 4 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά του Δομοκού.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 81,1 χιλιόμετρα, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για σεισμό με σχετικά μεγάλο βάθος.

Οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας στην περιοχή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή τραυματισμοί.

Η αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου δίνει πιο ακριβή εικόνα για το επίκεντρο και τα χαρακτηριστικά της δόνησης, μετά την αρχική αυτόματη εκτίμηση.

Οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και να ενημερώνονται μόνο από επίσημες πηγές.

Πηγή Φωτογραφίας: (EUROKINISSI).

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr

Cookies