«Σούπερ Ήρωες»: Χάος στα γυρίσματα απόψε (29/6) στις 20:00 στον ΑΝΤ1
Οι «Σούπερ Ήρωες» επιστρέφουν σήμερα, 29 Ιουνίου, με ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτο απρόοπτα, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές. Η αγαπημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα προβληθεί στις 20:00, συνεχίζοντας να χαρίζει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.
Τι θα δούμε στο επεισόδιο 35
Η νέα ημέρα γυρισμάτων ξεκινά, όμως τίποτα δεν εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο. Οι υπάλληλοι συγκεντρώνονται ξανά στο κατάστημα για τις ανάγκες της σειράς που ετοιμάζει ο Αντώνης, ωστόσο τα προβλήματα διαδέχονται το ένα το άλλο.
Στο επίκεντρο βρίσκονται η Χαριστέλλα και ο Δημήτρης, οι οποίοι καλούνται να συνεργαστούν στο μανάβικο. Παρότι μοιράζονται πρωταγωνιστικό ρόλο, η μεταξύ τους σχέση αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ιδιαίτερα εκρηκτική.
Την ίδια στιγμή, ο Ζαχαρίας εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον περιορισμένο ρόλο του, ενώ ο Σπύρος βρίσκεται αντιμέτωπος με το άγχος μιας σκηνής που απαιτεί να φιλήσει την Έφη.
Παράλληλα, ο Βασίλης συμμετέχει σε σκηνή μαζί με τον Περικλή και τη Σταυρούλα. Ωστόσο, όταν διαπιστώνει ότι δεν τον ικανοποιεί ο ρόλος του, αποφασίζει να αλλάξει το σενάριο, προκαλώντας αναστάτωση και δοκιμάζοντας τις αντοχές του Αντώνη.
Το επεισόδιο κορυφώνεται όταν η Ρένα αναγκάζεται να βρεθεί στο ίδιο γύρισμα με τον παλιό της έρωτα και το σημερινό της φλερτ. Η απρόσμενη συνάντησή τους οδηγεί σε αποκαλύψεις που ανατρέπουν τα δεδομένα.
Guest εμφάνιση
Στο αποψινό επεισόδιο συμμετέχουν ως guest οι Θοδωρής Κατσαφάδος και Κώστας Καζάκας, προσθέτοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον στην εξέλιξη της ιστορίας.
- 2 λεπτά πριν Βίντεο-ντοκουμέντο από τη φωτιά στην Κορινθία: Η στιγμή που η 57χρονη πλησιάζει το χωράφι
- 19 λεπτά πριν Μυστήριο με το ξέσπασμα χανταϊού στο MV Hondius: Εντοπίστηκε άγνωστη παραλλαγή του ιού στην Αργεντινή
- 34 λεπτά πριν Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Δωρεάν εφαρμογή για θερμικό κίνδυνο, δροσερές διαδρομές και ποιότητα αέρα








