Τηλεθεάσεις 24/6/2026: Κυριάρχησε το «Να μ’ Αγαπάς» – Πρώτο το Μουντιάλ στο δυναμικό κοινό

Τηλεθεάσεις 24/6/2026: Κυριάρχησε το «Να μ’ Αγαπάς» – Πρώτο το Μουντιάλ στο δυναμικό κοινό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δυνατή μάχη έδωσαν τα κανάλια την Τετάρτη, 24 Ιουνίου, με την prime time να μοιράζεται ανάμεσα στη μυθοπλασία και το ποδόσφαιρο.

Στο γενικό σύνολο, η σειρά «Να μ’ Αγαπάς» του ALPHA βρέθηκε στην πρώτη θέση της βραδινής ζώνης, καταγράφοντας 26,8%. Ωστόσο, στο δυναμικό κοινό, την κορυφή πήρε ο αγώνας Ελβετία – Καναδάς για το Μουντιάλ 2026, που προβλήθηκε από την ΕΡΤ2 και σημείωσε 18,2%.

Έτσι, η τηλεθέαση της ημέρας είχε δύο καθαρούς πρωταγωνιστές, τη μυθοπλασία, που διατήρησε ισχυρή παρουσία στο σύνολο, και το ποδόσφαιρο, που κέρδισε το νεανικότερο κοινό.

Η prime time ανήκε σε ALPHA και Μουντιάλ

Η σειρά «Να μ’ Αγαπάς» έδειξε για ακόμη μία φορά τη δυναμική της, κρατώντας την πρώτη θέση στο γενικό σύνολο με 26,8%.

Ακολούθησε η «Γη της Ελιάς» στο MEGA με 19,2%, ενώ το «Μπαμπά σ’ Αγαπώ» του ALPHA βρέθηκε στην τρίτη θέση με 17,7%.

Την ίδια στιγμή, η σειρά «Μια Νύχτα Μόνο» του MEGA κινήθηκε ανοδικά, σημειώνοντας 16,8% στο γενικό σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό, όμως, η εικόνα διαφοροποιήθηκε. Ο αγώνας Ελβετία – Καναδάς πέρασε μπροστά με 18,2%, αφήνοντας πίσω τη μυθοπλασία και επιβεβαιώνοντας ότι το Μουντιάλ εξακολουθεί να επηρεάζει έντονα τους τηλεοπτικούς συσχετισμούς.

Σκληρή μάχη στα δελτία ειδήσεων

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η μάχη των κεντρικών δελτίων ειδήσεων. Στο γενικό σύνολο, το κεντρικό δελτίο του MEGA πέρασε πρώτο με 14,8%, ενώ πολύ κοντά βρέθηκε το δελτίο του ALPHA με 14,4%.

Στο δυναμικό κοινό, την πρώτη θέση πήρε το STAR, με 12,7%, μπροστά από τον ALPHA που σημείωσε 12,3% και το MEGA που κατέγραψε 11,1%.

Αντίθετα, μονοψήφια ποσοστά σημείωσαν στο γενικό σύνολο τα δελτία του ΣΚΑΪ, του ΑΝΤ1, του OPEN και της ΕΡΤnews.

Το Live News κράτησε την απογευματινή ζώνη

Στην απογευματινή ζώνη, το Live News του MEGA διατήρησε την πρωτιά, τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Η εκπομπή κατέγραψε 19,7% στο σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό, επικρατώντας απέναντι στα τηλεπαιχνίδια και τις υπόλοιπες απογευματινές εκπομπές.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο «Τροχός της Τύχης» του STAR με 16,8%, ενώ το The Chase του MEGA ακολούθησε με 14,2%.

Πρωτιά για την «Κοινωνία Ώρα MEGA» στην πρωινή ζώνη

Στην early morning ζώνη, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρέθηκε στην πρώτη θέση, καταγράφοντας 21,0% στο γενικό σύνολο και 20,7% στο δυναμικό κοινό.

Ακολούθησε η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με 19,7% στο γενικό σύνολο, ενώ η «Πρώτη Εικόνα» σημείωσε 15,1%.

Στις πρωινές εκπομπές, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πέρασε πρώτο στο γενικό σύνολο με 13,4%, ενώ το Buongiorno του MEGA κέρδισε το δυναμικό κοινό με 12,0%.

Οι «Αποκαλύψεις» πρώτες το μεσημέρι

Στη μεσημεριανή ζώνη, οι «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1 πήραν την πρώτη θέση, σημειώνοντας 16,2% στο γενικό σύνολο και 13,6% στο δυναμικό κοινό.

Το Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 και το Όπου Υπάρχει Ελλάδα του ΣΚΑΪ ακολούθησαν με 6,0% στο γενικό σύνολο.

Το Μουντιάλ κράτησε και τη late night ζώνη

Στη late night ζώνη, ο αγώνας Βραζιλία – Σκωτία στην ΕΡΤ2 βρέθηκε στην πρώτη θέση, σημειώνοντας 11,0% στο γενικό σύνολο και 10,8% στο δυναμικό κοινό.

Η Νύχτα Αποκαλύψεων του ΑΝΤ1 ακολούθησε με 9,1%, ενώ η εκπομπή Ώρα Μουντιάλ της ΕΡΤ2 κατέγραψε 8,7%.

Η εικόνα της late night επιβεβαίωσε ότι οι αναμετρήσεις του Μουντιάλ συνεχίζουν να δίνουν πόντους στην ΕΡΤ2, ακόμη και σε πιο δύσκολες τηλεοπτικές ώρες.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr