Καλοκαιρινό Σάββατο (30/05) με 30άρια – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
Το τελευταίο Σάββατο του Μαΐου φέρνει μαζί του άρωμα καλοκαιριού, με υψηλές θερμοκρασίες, ηλιοφάνεια και ιδανικές συνθήκες για εξορμήσεις σε παραλίες και υπαίθριες δραστηριότητες. Ωστόσο, ο καιρός δεν θα είναι απόλυτα σταθερός, καθώς στα δυτικά και ορεινά ηπειρωτικά η θερμική αστάθεια θα δώσει πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ηλιοφάνεια σχεδόν παντού – Πού θα βρέξει
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Ωστόσο:
- στο Ιόνιο
- στην Ήπειρο
- στη δυτική και κεντρική Στερεά
- στη δυτική και κεντρική Πελοπόννησο
θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, με τοπικές βροχές και σύντομες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.
Σύμφωνα με το meteo.gr, οι θερμικές καταιγίδες τέτοια εποχή είναι συνηθισμένο φαινόμενο και συνήθως έχουν περιορισμένη διάρκεια και τοπικό χαρακτήρα.
Ζέστη έως 30 βαθμούς
Η θερμοκρασία θα κινηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα:
- 25-28°C στις περισσότερες περιοχές
- έως 30°C στα ηπειρωτικά
- 26-28°C στην Κρήτη
Στην Αττική ο καιρός θα είναι ιδανικός, με ηλιοφάνεια και θερμοκρασία έως 29°C.
- Μόλις τώρα Φωτιά στον Ασπρόπυργο
- 8 λεπτά πριν Σοκ για τα αναδρομικά: Έως και 50% κάτω τα ποσά μετά τις κρατήσεις
- 15 λεπτά πριν MEGA και Αγγελική Νικολούλη συνεχίζουν μαζί: Ανανεώθηκε η συνεργασία για το «Φως στο Τούνελ»



















