Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας το Σαββατοκύριακο – Πού θα υπάρχουν παρεμβάσεις
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας τίθενται σε εφαρμογή το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαΐου, λόγω τεχνικών εργασιών που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), οι παρεμβάσεις θα ισχύσουν από τις 07:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα και αφορούν τμηματική διακοπή κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου.
Σε ποιο σημείο θα γίνουν οι εργασίες
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στο τμήμα της Λεωφόρου Κηφισίας από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έως το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.
Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνεται τμηματικά και εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, επηρεάζοντας περιοχές που ανήκουν στους δήμους Αθηναίων και Αμαρουσίου.
Πώς θα κινούνται τα οχήματα
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το υπόλοιπο διαθέσιμο οδόστρωμα, με στόχο την όσο το δυνατόν μικρότερη επιβάρυνση στην κίνηση.
Οι Αρχές καλούν τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να συμμορφώνονται με τη σήμανση των έργων και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας.
- 2 λεπτά πριν ΑΑΔΕ: Τι αλλάζει στα τιμολόγια καυσίμων από το 2027
- 8 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: 22 δωρεάν online σεμινάρια τον Ιούλιο για δουλειά, βιογραφικό και συνέντευξη
- 15 λεπτά πριν Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε ο Τάκης Γκώνιας


















