Ελεύθερος με όρους ο 37χρονος για την κρυφή βιντεοσκόπηση γυναικών
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 37χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία ότι βιντεοσκόπησε κρυφά γυναίκα στις τουαλέτες κλειστού αθλητικού κέντρου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του αποκάλυψε ότι κατείχε υλικό με γυμνές ή ημίγυμνες γυναίκες, το οποίο είχε καταγράψει εν αγνοία τους σε διάφορα δημόσια μέρη, όπως παραλίες και μέσα μαζικής μεταφοράς.
Ο 37χρονος κλήθηκε να απολογηθεί στον 2ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης για την κατηγορία της αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.
Ο ίδιος, κατά πληροφορίες, εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζητώντας να εξεταστεί από ειδικό για να διαπιστωθεί τυχόν ψυχιατρικό πρόβλημα, ενώ ανέφερε πως το υλικό αυτό δεν κοινοποιήθηκε σε τρίτους, ούτε αποτυπώνει πρόσωπα.
- 1 ώρα πριν Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Ποιοι πληρώνονται έως τις 31 Αυγούστου – Τα ποσά έως 600 ευρώ
- 2 ώρες πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Έως 21 Αυγούστου οι αιτήσεις – Ποιοι παίρνουν voucher έως 600 ευρώ
- 2 ώρες πριν Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Δύο πληρωμές πριν φύγει ο Αύγουστος – Ποιοι πάνε πρώτοι στα ΑΤΜ








