Στάση εργασίας στα λεωφορεία στις 17 Δεκεμβρίου

Στάση εργασίας στα λεωφορεία στις 17 Δεκεμβρίου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, λόγω της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης που έχει προγραμματιστεί από το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία:

Η κινητοποίηση δεν θα επηρεάσει τα δρομολόγια των περιαστικών γραμμών στην ανατολική και δυτική Αττική, τα οποία θα εκτελούνται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα λεωφορεία  στις υπόλοιπες γραμμές της Αττικής, από τις 11:00 έως τις 17:00.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τα τελευταία δρομολόγια πριν από τη στάση εργασίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, ενώ η σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει μετά τις 18:00.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr