Θεσσαλονίκη: Eπίθεση σκύλου σε διανομέα EΛΤΑ
Ένας διανομέας των ΕΛΤΑ δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ενώ παραλάμβανε δέμα.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Δευτέρας στις 11:30, όταν ο 49χρονος άνδρας δάγκωθηκε στο στήθος και τα χέρια από το ζώο.
Ο διανομέας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Μετά την επίθεση, η 21χρονη κηδεμόνας του σκύλου συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.
Παράλληλα, έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα για τη συλλογή ιατρικών εγγράφων και την κατάθεση του παθόντ
- 22 λεπτά πριν Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι αλλάζει από το 2027 – Πότε ισχύει πρόστιμο 30 ευρώ
- 53 λεπτά πριν Επιστροφή ενοικίου 2026: Πόσα χρήματα θα πάρεις ανάλογα με το ενοίκιο που πληρώνεις- Αναλυτικά παραδείγματα
- 1 ώρα πριν Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Τι κρατήσεις πληρώνουν, τι δηλώνουν στον ΕΦΚΑ και πώς αυξάνεται η σύνταξη









