Φωτιά στην Παραλία Μαραθώνα: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τη 1:30 το μεσημέρι της Τετάρτης, στην Παραλία Μαραθώνα κοντά στην Ταβέρνα Αλεξάνδρα στη Λεωφόρο Μαραθώνος προς τον Σχινιά.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, καίγονται καλαμιές, χαμηλή βλάστηση και πεύκα και στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής από τη Νέα Μάκρη, τον Μαραθώνα και τον Νέο Βουτζά.
Ειδικότερα, για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές, 18 οχήματα και τρία ελικόπτερα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζητήθηκαν και εναέρια μέσα και στο σημείο αναμένεται ένα ελικόπτερο ενώ ζητήθηκε και η εκκένωση της περιοχής καθώς υπάρχουν κοντά κατοικίες
Στο σημείο μεταβαίνουν και ενισχύσεις από τις γειτονικές περιοχές από Πυροσβεστικά και Εθελοντικά οχήματα.
- 52 λεπτά πριν Το μυστικό του λευκού αφρού: Τι κοινό έχει το σαπούνι με το χιόνι;
- 2 ώρες πριν Καρκίνος παγκρέατος: Νέο χάπι παρατείνει την επιβίωση
- 23/10/2026 02:00 Γρίπη, Covid, RSV: Ποιες ηλικίες και ομάδες έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό








