Κεντρική Μακεδονία: Η Αστυνομία εξιχνίασε 13 διαρρήξεις σε βενζινάδικα και καταστήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. που έφερε στο φως τη δράση εγκληματικής ομάδας, η οποία «χτύπησε» τουλάχιστον 13 επιχειρήσεις στην Κεντρική Μακεδονία.
Οι διαρρήκτες φέρονται να είχαν στο στόχαστρο κυρίως πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε τέσσερις νομούς της περιοχής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες —τρεις άνδρες που έχουν ήδη ταυτοποιηθεί— δρούσαν οργανωμένα, πάντα τις μεταμεσονύχτιες ώρες.
Με κουκούλες και γάντια, παραβίαζαν πόρτες και παράθυρα χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία, «χτυπώντας» κυρίως σε Χαλκιδική, Πέλλα, Πιερία και Σέρρες.
Τι αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Εγκλημάτων Πολυγύρου
- Οι 13 διαρρήξεις έγιναν από τον Νοέμβριο 2024 έως τον Ιανουάριο 2025
- Οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά 6.200 ευρώ σε μετρητά
- Επίσης έκλεψαν καπνικά προϊόντα αξίας 6.800 ευρώ
- Σε κάθε περίπτωση, στόχευαν σε ταμεία και αποθηκευτικούς χώρους
Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές.
Οι αστυνομικοί ερευνούν παράλληλα εάν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για διευρυμένο δίκτυο δράσης.
- 13 λεπτά πριν Ζαχαράκη: «Το καλοκαίρι διορίζουμε 5.500 εκπαιδευτικούς»
- 21 λεπτά πριν Μαζωνάκης: Νέο βίντεο μετά τον τραυματισμό του – Τι είπε για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
- 22 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Δείτε τα θέματα που έπεσαν σήμερα (4/6) σε ΑΟΘ, Δίκτυα Υπολογιστών, Ανατομία και Βιολογική Γεωργία















