ΜΑΤ προσήγαγαν πολυτραυματία των Τεμπών – Η ειρωνική στάση που προκάλεσε αντιδράσεις

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Στη Θεσσαλονίκη, τα ΜΑΤ προσήγαγαν τον Αντώνη Αντωνίου, πολυτραυματία του δυστυχήματος στα Τέμπη, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης. Ο Αντωνίου, ο οποίος είχε επιβιώσει από τη φονική σύγκρουση, προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς την κατάσταση της υγείας του. Ωστόσο, αντί για κατανόηση, η απάντηση που έλαβε ήταν… ένα χαμόγελο.
Παράλληλα, η μητέρα του εξέφρασε την έντονη οργή της για το περιστατικό με τα ΜΑΤ, επισημαίνοντας την ειρωνεία του γεγονότος ότι προσήχθη ένας επιζών του δυστυχήματος, την ώρα που ακόμη αναρρώνει
“Πιο συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, όταν μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για την εξακρίβωση των στοιχείων του, προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και ότι πανικοβλήθηκε λόγω των δακρυγόνων. Ωστόσο, όταν ανέφερε ότι είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο Intercity και τους ρώτησε αν ήθελαν να μάθουν σε ποια θέση καθόταν, η αντίδραση που έλαβε ήταν απλώς ένα χαμόγελο. «Μάλλον είχε πλάκα», σχολιάζει ειρωνικά σε βίντεο που ανάρτησε
«Αποφάσισα να δοκιμάσω τα όρια της υπομονής μου και να τους εξηγήσω γιατί έχω αναπνευστικά προβλήματα και για ποιο λόγο πανικοβλήθηκα και έχασα τις αναπνοές μου. Η πρώτη αναφορά στα Τέμπη δεν έφερε καμιά αντίδραση, η δεύτερη αναφορά πάνω στην εξακρίβωση στοιχείων, ρώτησα τον αστυνομικό μήπως θα ήθελε και τη θέση μου στο τρένο εκείνο το βράδυ. Πήρα ένα πολύ ωραίο χαμόγελο. Μάλλον είχε πλάκα αυτό που είπα», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Ο φόβος είναι επιλογή. Και ο φόβος είμαι μια λέξη που δεν βρίσκεται στο δικό μας λεξικό. Οπότε για να μην πολυλογώ. Ραντεβού στους δρόμους ξανά. Και πάω να κάνω ένα μπανάκι γιατί τα ρούχα μου γεμίσανε δικτατορία», καταλήγει στο μήνυμά του.
- 6 λεπτά πριν Συναγερμός στον Πειραιά: Όχημα έπεσε στη θάλασσα στο λιμάνι – Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού
- 13 λεπτά πριν Νέα βίντεο απόδρασης του κρατούμενου από τις φυλακές Κορυδαλλού
- 20 λεπτά πριν Πανελλήνιες 2026: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται σήμερα (4/6) οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ















