Αμαλιάδα: Την «έκαψε» την Ειρήνη η μάνα του Παναγιωτάκη

Αμαλιάδα: Την «έκαψε» την Ειρήνη η μάνα του Παναγιωτάκη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Εννέα ολόκληρες ώρες κράτησε η κατάθεση της μητέρας του μικρού Παναγιωτάκη στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του, τον περασμένο Αύγουστο στην Αμαλιάδα

Σύμφωνα με το Newsit η γυναίκα, που πήγε αυτοβούλως για να καταθέσει όσα γνωρίζει, περιέγραψε με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο απόγευμα στο σπίτι της, όταν η Ειρήνη Μουρτζούκου της φώναξε ότι το παιδί δεν ήταν καλά. 

Φέρεται επίσης να μην άφησε αιχμές σε βάρος της 24χρονης, επαναλαμβάνοντας πως αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και των ερευνών για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για την αιτία θανάτου του παιδιού της. 

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως μιλήσαμε για όλη τη ζωή της Πόπης, τι έχει περάσει στη ζωή της μέχρι την ημέρα που πέθανε ο μικρός Παναγιώτης. Μάλλον μέχρι και σήμερα. Εκεί που οφείλαμε να πούμε την αλήθεια, είπαμε την αλήθεια. Θα αποδοθεί σύντομα δικαιοσύνη», είπε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της, Αναστάσιος Ντούκας.

Σύμφωνα με  πληροφορίες τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσει η μητέρα της Ειρήνης, η οποία την έχει κατηγορήσει ανοιχτά για τους θανάτους των πέντε βρεφών, ανάμεσά τους και της αδελφής της πριν από δέκα χρόνια. 

Αμαλιάδα: Μπλεγμένη με απάτες η Ειρήνη

Την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας έρχονται και άλλες πληροφορίες σχετικά με την εμπλοκή της Ειρήνης σε κύκλωμα απατεώνων που εξαπατούσε κυρίως ηλικιωμένους ανθρώπους.

Όπως δημοσιεύει το Star, το κύκλωμα αυτό υπέκλεπτε τραπεζικά δεδομένα και μετέφερε χρήματα μέσω «μουλαριών». Ο ρόλος της Ειρήνης ήταν να εκχωρεί τραπεζικούς λογαριασμούς στο όνομά της, με σκοπό το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η 24χρονη φέρεται να είχε παραχωρήσει πρόσβαση στους λογαριασμούς της για τις συναλλαγές του κυκλώματος. Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται και άλλα πρόσωπα από τα Δωδεκάνησα, που φέρονται να συμμετείχαν με παρόμοιο τρόπο. 

Αμαλιάδα: Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα

Η εγκληματική οργάνωση εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αριθμούσε συνολικά 155 μέλη, λειτουργούσε από τα μέσα του 2022, με τα κέρδη της ξεπερνούν τα 6 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής -δημοσιεύει το Star- έχουν ταυτοποιηθεί 24 άτομα, ενώ η έρευνα αποκάλυψε τουλάχιστον 670 περιπτώσεις απάτης σε όλη την Ελλάδα. Το δίκτυο συντονιζόταν από έναν βασικό πυρήνα 25 ατόμων, ενώ υποστηριζόταν από περισσότερα από 130 περιφερειακά μέλη, που συμμετείχαν είτε μόνιμα είτε περιστασιακά.

Σημαντικό ρόλο στη δράση της οργάνωσης έπαιξαν περισσότεροι από 1.200 δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, οι οποίοι παραχωρούσαν πρόσβαση στα μέλη της εγκληματικής ομάδας με αντάλλαγμα χρηματική αμοιβή. Αυτοί οι «δικαιούχοι», γνωστοί ως «money mules», διευκόλυναν τη μεταφορά και εκταμίευση των χρημάτων από τους λογαριασμούς των θυμάτων.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr