Νέο Ψυχικό: Προφυλακιστέος ο 44χρονος για την δολοφονία του τοπογράφου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος κατηγορούμενος, για τη δολοφονία του τοπογράφου μηχανικού στο Νέο Ψυχικό.
ΔΕΙΤΕ: “Απίστευτο περιστατικό στη Μύκονο με βαλίτσα να ταξιδεύει ασυνόδευτη – Τι περιείχε“
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη ο κατηγορούμενος, οδηγείται στις φυλακή, μετά την απολογία του ενώπιον της 31ης τακτικής ανακρίτριας.
Νέο Ψυχικό: Τι δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου
Σε δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης, Ν. Αλετράς, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Όπως δήλωσε:
«Την απόφαση (για προφυλάκιση) λίγο πολύ την περιμέναμε. Νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μου έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεότερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».
Επίσης, αρνήθηκε οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα του κατηγορούμενου στη Μύκονο. «Η σύνδεση του ονόματός του με το νησί προκαλεί και απορία», όπως σημείωσε.
- 17 λεπτά πριν Φωτιά τώρα στην Φιλοθέη Αττικής
- 19 λεπτά πριν Προσλήψεις σε Δήμους: Πήραν υπογραφή 237 νέες θέσεις – Δείτε που
- 26 λεπτά πριν Ιός Δυτικού Νείλου: Τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ακολουθούμε

















