Μπαράζ εμπρησμών στο Πεδίον του Άρεως

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης σε οχήματα στην οδό Ζαΐμη, κοντά στο Πεδίον του Άρεως. Εξετάζεται το σενάριο οργανωμένου σχεδίου εμπρησμών, καθώς τα καμένα οχήματα είναι σε διάφορα σημεία στην περιοχή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ενδεχομένως σημειώθηκε κάποια έκρηξη σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ αντίστοιχες κλήσεις έλαβε και η Πυροσβεστική.
Η εστία έσβησε άμεσα, ωστόσο… μυρίζει καμένο σε όλη την περιοχή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε οχήματα υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ζαΐμη από το ύψος της Λ. Αλεξάνδρας.
Διαβάστε επίσης: Λογαριασμοί ρεύματος: Νέες μειώσεις τον Μάρτιο
- 8 λεπτά πριν ΑΔΕΔΥ στηρίζει ΠΟΕ-ΠΦΥ: «Η υπεράσπιση της δημόσιας υγείας περνά μέσα από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων της»
- 8 λεπτά πριν Προσλήψεις σε Δήμους: “Πράσινο φως” για 21 νέες θέσεις – Δείτε ποιες περιοχές αφορά
- 10 λεπτά πριν Τουρκία: Πρώην αστυνομικός σκότωσε τον γιο του μετά από καβγά για χρήματα















