Αναβλήθηκε η συνάντηση Οικονόμου – Μπάλλα στη σκιά των αιματηρών επεισοδίων

Υπό την σκιά των επεισοδίων που εκτυλίχθησαν την Δευτέρα (07/08) στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (08/08) συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, με τον υπουργό Εσωτερικών της Αλβανίας, Ταουλάντ Μπάλλα, στο σταθμό της Κακαβιάς.
Ο Υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα μετά τα επεισόδια με χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 22χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.
Οι Αρχές προχώρησαν σε 96 συλλήψεις: οι 88 είναι στη ΓΑΔΑ και οι οκτώ είναι οι τραυματίες που παραμένουν στον Ερυθρό Σταύρο. Συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί 82 Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες. Οι συλληφθέντες που βρίσκονται στο νοσοκομείο είναι πέντε Έλληνες και τρεις Κροάτες.
Διαβάστε επίσης:
- 3 λεπτά πριν Καλαμάτα: Η Αστυνομία βρήκε ηχογραφημένες συνομιλίες της 39χρονης (vid)
- 20 λεπτά πριν e-ΕΦΚΑ: Ξεκινά η αποστολή των voucher στα e-mail των δικαιούχων για τις κατασκηνώσεις
- 34 λεπτά πριν Politis.gov.gr: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή υπηρεσία – Δείτε βήμα-βήμα πώς θα βλέπετε τις αιτήσεις σας στο Δημόσιο

















