Revenge porn στη Λάρισα: Αναβλήθηκε η δίκη του ιερέα
Για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2026 αναβλήθηκε η δίκη του 68χρονου ιερέα, ο οποίος συνελήφθη στα Γρεβενά έπειτα από καταγγελία της 43χρονης πρώην συντρόφου του από τη Λάρισα για εκδικητική πορνογραφία και απειλή. Η αναβολή αποφασίστηκε καθώς ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται, ενώ ο γιος του υποστήριξε ότι ο πατέρας του αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το αίτημα αναβολής υποβλήθηκε από τη συνήγορο υπεράσπισης του ιερέα, λόγω της κατάστασης της υγείας του, η οποία δεν του επιτρέπει να παραστεί στη δικαστική διαδικασία.
Τι υποστηρίζει ο γιος του ιερέα
Μιλώντας για την υπόθεση, ο γιος του 68χρονου ανέφερε ότι ο πατέρας του προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας μετά τις εξελίξεις που ακολούθησαν την καταγγελία.
Παράλληλα, υπερασπίστηκε τον πατέρα του, υποστηρίζοντας ότι εκείνος είναι το πραγματικό θύμα της υπόθεσης και όχι ο θύτης.
Πρόκειται για ισχυρισμούς της οικογένειας του κατηγορουμένου, ενώ η υπόθεση παραμένει υπό δικαστική διερεύνηση.
Η καταγγελία της 43χρονης από τη Λάρισα
Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά την προσφυγή μιας 43χρονης γυναίκας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.
Η γυναίκα, η οποία φέρεται να διατηρούσε στο παρελθόν προσωπική σχέση με τον 68χρονο ιερέα, προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του για εκδικητική πορνογραφία και απειλή.
Μετά την καταγγελία, ο ιερέας συνελήφθη στα Γρεβενά και βρέθηκε αντιμέτωπος με τις σχετικές κατηγορίες.
Τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος για τη σχέση και την οικονομική διαφορά
Από την πλευρά του, ο 68χρονος δεν αρνείται ότι είχε προσωπική σχέση με την καταγγέλλουσα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο γιος του στις δηλώσεις του.
Ωστόσο, αρνείται ότι θα χρησιμοποιούσε τη σχέση τους με εκδικητικό τρόπο.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ανάμεσα στους δύο υπάρχει οικονομική διαφορά, καθώς υποστηρίζει ότι η 43χρονη είχε λάβει χρήματα ως προκαταβολή για την κατασκευή αγιογραφιών, τις οποίες, όπως αναφέρει, δεν παρέδωσε.
Οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί αποτελούν μέρος της θέσης του κατηγορουμένου και δεν συνιστούν διαπιστωμένα γεγονότα.
Στις 29 Οκτωβρίου η συνέχεια της δικαστικής διαδικασίας
Η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει εκ νέου τη Δικαιοσύνη την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, οπότε έχει προσδιοριστεί η νέα ημερομηνία εκδίκασης.
Μέχρι τότε, ο 68χρονος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της εκδικητικής πορνογραφίας και της απειλής, με την ενοχή ή την αθωότητά του να αποτελεί αντικείμενο της δικαστικής κρίσης.
- 7 λεπτά πριν Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Σοβαρά τραυματίας μετά από εκτροπή αυτοκινήτου στον Ασπρόπυργο
- 15 λεπτά πριν Δουβλίνο: Δέκα παιδιά στο νοσοκομείο μετά από διαρροή χημικών σε πισίνα ξενοδοχείου
- 29 λεπτά πριν Βούλα: Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 58χρονος γυμναστής – Αναβλήθηκε η δίκη









