Ιεράπετρα: Σοβαρά τραυματίας ο 35χρονος πυροσβέστης- Ολοκληρώθηκε η διάσωση του
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης ενός 35χρονου πυροσβέστη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια αναρρίχησης στην περιοχή Ρίζα της Ιεράπετρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο 35χρονος βρισκόταν μαζί με άλλα δύο άτομα σε ομάδα αναρρίχησης, η οποία διέσχιζε το φαράγγι που βρίσκεται μεταξύ Πανοράματος και Καρυδίου.
Κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, ο πυροσβέστης έπεσε στο κενό από ύψος μεγαλύτερο των έξι μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να υποστεί πολλαπλά κατάγματα.
Οι δύο συνοδοιπόροι του έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, ο τραυματίας, λόγω των έντονων πόνων που αισθανόταν, τους ζήτησε να μην τον μετακινήσουν.
Μεγάλη κινητοποίηση για τη διάσωσή του
Για τον απεγκλωβισμό του κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της 3ης ΕΜΑΚ, ενώ στην επιχείρηση συνέδραμαν εθελοντές από τα Σώματα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, από τον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον 35χρονο να φέρει σοβαρά τραύματα από την πτώση.
- 14 λεπτά πριν e-ΕΦΚΑ: Πληρώνονται αύριο 31.000 δικαιούχοι – Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους
- 22 λεπτά πριν Συντάξεις: Στο τραπέζι αλλαγές στα όρια ηλικίας από το 2027
- 29 λεπτά πριν ΕΟΠΥΥ: Αποζημιώσεις θεραπειών με τρία «κλικ»









