7.000 ερωτήσεις multiple choice για τον γραπτό πανελλήνιο 2Γ

Η πληρέστερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή

Στην τελική ευθεία για έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς προσλήψεων προσωπικού στο Δημόσιο (προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Γ/2022).

Η αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή ετοιμάζει το πρόγραμμα των εξετάσεων και μετακινήσεων των υποψηφίων.

Ο διαγωνισμός θα γίνει σε μία ημέρα, όπου το πρωί θα εξεταστεί το πρώτο μάθημα και το απόγευμα το δεύτερο.

Εντός της εβδομάδος το ΑΣΕΠ θα ανακοινώσει την ακριβή λίστα των μετακινήσεων για όσους νομούς δεν έχουν στηθεί εξεταστικά κέντρα.

Μοναδικό "αγκάθι" ο καιρός που θα επικρατεί την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού, 4 Μαρτίου, σε ότι αφορά στις μετακινήσεις στις νησιωτικές περιοχές.

Ξεκινήστε πλήρη προετοιμασία τώρα - Προλαβαίνετε!

Το workenter.gr και το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" σας προσφέρουν την πληρέστερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς από 300 έως 500 ευρώ.

Στο πακέτο Basic (300 ευρώ) οι ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice) θα είναι, τελικώς, περίπου 1.600, όταν ο αρχικός προγραμματισμός πρέβλεπε 1.250 ερωτήσεις.

Στα πακέτα Dynamic (400 ευρώ) και Full Pack (500 ευρώ) θα "φορτωθούν" πάνω από 2.500 ερωτήσεις multiple choice, ανά πακέτο, έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Γιατί είναι σημαντικό το multiple choice

1) Τα τεστ της "Επίγνωσης" αποτελούν πιστή αποτύπωση των ερωτήσεων που θα θέσει η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (ΚΕΔ). Αυτό λέγεται προσομοίωση

2) Οι εξετάσεις θα γίνουν με το σύστημα πολλαπλών επιλογών (multiple choice). Κάθε ερώτηση θα συνοδεύεται από τέσσερις πιθανές απαντήσεις

2) Η εξοικείωση με τη συγκεκριμένη μέθοδο σας φέρνει πολύ κοντά στην επιτυχία. Όσο πιο πολλά τεστ απαντήσετε τόσο καλύτερο βαθμό θα πάρετε

Τρία πακέτα για σίγουρο διορισμό

Διατίθενται τρία πακέτα προετοιμασίας που καλύπτουν όλη την ύλη του διαγωνισμού:

 • Basic: 300 ευρώ
 • Dynamic: 400 ευρώ
 • Full Pack: 500 ευρώ

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Πώς κάνετε αγορά πακέτου

 1. Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
 2. Πατάτε το κουμπί «Μάθετε περισσότερα» στο banner που βρίσκεται ψηλά στο workenter.gr για την e-learning εκπαίδευση με την «Επίγνωσις»
 3. Πατάτε το κουμπί «Δείτε Περισσότερα»
 4. Κατεβαίνετε στα τρία προγράμματα
 5. Επιλέγετε ένα από τα τρία και πατάτε το κουμπί «ΑΓΟΡΑ»
 6. Βάζετε τα στοιχεία σας, κλικάρετε το Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους και προϋποθέσεις του ιστοτόπου  και πατάτε το κουμπί «Αποστολή παραγγελίας»
 7. Αμέσως λαμβάνετε email επιβεβαίωσης πληρωμής
 8. Εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή λαμβάνετε email από την «‘Επίγνωση» το οποίο περιλαμβάνει ενεργό link και μοναδικό κωδικό εισόδου
 9. Πατάτε το ενεργό link εισάγεται τον κωδικό σας και ξεκινάτε την προετοιμασία σας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση σε σχέση με την κοινή προσφορά εκπαίδευσης του workenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλέφωνα:

 • 211 9555 025
 • 211 9555 099
 • 211 9555 022

ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram