20 θέσεις στην Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς
Απαραίτητα δικαιολογητικά, δίδακτρα, προθεσμία και στοιχεία επικοινωνίας
- Αίτηση
- Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με περίληψη της διπλωματικής ή πτυχιακής εργασίας
- Αντίγραφα προπτυχιακών τίτλων σπουδών
- Αντίγραφο πιστοποιητικού αναλυτικής βαθμολογίας
- Αποδεικτικό γνώσης ξένης γλώσσας
- Τεκμηρίωση σχετικής ερευνητικής ή επαγγελματικής εμπειρίας
- Δύο συστατικές επιστολές
- Φωτοτυπία δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
- Μία φωτογραφία
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών είναι πλήρους με διάρκεια 18 μηνών, ενώ τα δίδακτρα ανέρχονται στα 2.400 ευρώ.
Αιτήσεις έως την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
Στοιχεία Επικοινωνίας: 2721045132 και tetro@teikal.gr
Λίγα λόγια για το Π.Μ.Σ.
Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, με τίτλο: «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου»/ «Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil» εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διέπεται από επιστημονική συνοχή και αποσκοπεί στην περαιτέρω προαγωγή της γνώσης, την ανάπτυξη της έρευνας, την ικανοποίηση των εκπαιδευτικών, ερευνητικών, κοινωνικών, πολιτιστικών και αναπτυξιακών αναγκών της χώρας, στην υψηλού επιπέδου εξειδίκευση των πτυχιούχων σε θεωρητικές και εφαρμοσμένες περιοχές συγκεκριμένων γνωστικών κλάδων, ειδικές θεματικές ενότητες ή επιμέρους κλάδους των γνωστικών αντικειμένων του πρώτου κύκλου σπουδών του Τμήματος.
Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών έχει ως αντικείμενο την παροχή σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εξειδικευμένων γνώσεων μεταπτυχιακού επιπέδου στην τεχνολογία, τη διασφάλιση ποιότητας και την εμπορία της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιόλαδου.
Σκοπός του προγράμματος είναι η κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της αγοράς εργασίας με την προαγωγή της γνώσης και την ανάπτυξη των κατάλληλων ικανοτήτων και δεξιοτήτων σχετικών με την μεταποίηση, την τεχνολογία, την ποιότητα της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με απώτερο στόχο την καινοτομία, την εξωστρέφεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη του ελαιοκομικού τομέα.