15.372 έτοιμοι για μόνιμο διορισμό (ΑΣΕΠ 2Γ/2022)

Πότε και πώς οι προσλήψεις

Πάνω από 15.000 υποψήφιοι -επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού 2022- θα βρεθούν στον... προθάλαμο του μόνιμου διορισμού.

Υπολογίζεται ότι σε 15.372 επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού θα σταλεί "σήμα" από το ΑΣΕΠ προκειμένου να κάνουν "επίκληση δικαιολογητικών". Οι υποψήφιοι αυτοί θα δώσουν την τελική μάχη για τις 5.124 προνομιούχες θέσεις.

Η διαδικασία αυτή θα συμβεί στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, δηλαδή μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του γραπτού διαγωνισμού.

Σημειώστε ότι 5.124 θέσεις θα καλυφθούν με διαδικασίες - εξπρές εντός του 2023, μόνο με υποψήφιους που συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ.

Πρόθεση του ΑΣΕΠ είναι τα αποτελέσματα του γραπτού να εκδοθούν το ταχύτερο δυνατόν. Για αυτό άλλωστε θα τεθούν ερωτήματα multiple choice και η βαθμολόγηση και αναβαθμολόγηση των γραπτών θα γίνει με ειδικά σκάνερ της Ανεξάρτητης Αρχής.

Αιτήσεις τώρα

Μεγάλος αριθμός αιτήσεων που δικαιαιολογεί τον χαρακτήρα του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού 2022 υποβλήθηκε στον ηλεκτρονικό κόμβο www.asep.gr.

Αναμένεται από σήμερα να μεγαλώσει ιδιαίτερα το κύμα των υποψηφίων που κάνουν αίτηση συμμετοχής στις γραπτές εξετάσεις. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 20 Δεκεμβρίου.

Ξεκινήστε προτετοιμασία

Ξεκινάει ουσιαστικά από σήμερα η προετοιμασία χιλιάδων υποψηφίων για τις γραπτές εξετάσεις του πανελλήνιου διαγωνισμού 2022.

Τα "κλειδιά" για μια σωστή προετοιμασία είναι η συνεχής εκπαίδευση στο σύστημα πολλαπλών επιλογών -με online επαναλαμβανόμενα τεστ- και η αντιμετώπιση του μαθήματος εργασιακής αποτελεσματικότητας, το οποίο εισάγεται για πρώτη φορά σε διαγωνισμούς του Δημοσίου.

Η συνέργεια του wokrenter.gr και του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις" προσφέρει την καλύτερη προετοιμασία στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Με πακέτα που ξεκινούν από 300 ευρώ, έως 500 ευρώ, έχετε πλήρη εκπαίδευση τόσο στα μαθήματα όσο και στο τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας.

Στις ίδιες προνομιακές τιμές περιλαμβάνεται όλη η απαραίτητη βιβλιογραφία και για τις 17 εξεταζόμενες ενότητες. Δεν θα χρειαστείτε κανένα άλλο βιβλίο. Όλο το απαραίτητο υλικό βρίσκεται συγκεντρωμένα στα πακέτα εκπαίδευσης.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο εδώ και πάρετε απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματά σας:

Κάντε τώρα εγγραφή

Η προετοιμασία, στα πρότυπα του ΑΣΕΠ, περιλαμβάνει:

Κάντε την αίτησή σας για τη 2Γ/2022 με το workenter.gr

Το τμήμα αιτήσεων του workenter.gr αναλαμβάνει να κάνει την αίτησή σας έγκυρα και ορθά για τη συμμετοχή σας στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022).

Συμπληρώστε άμεσα τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή

Στείλτε μήνυμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα "ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ 2Γ/2022" και μέσα στο κείμενο το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνό σας και την βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ ή ΤΕ).

Εναλλακτικά

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, καλέστε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 099
  • 211 9555 025
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022

Προσοχή! Η προθεσμία για τις αιτήσεις συμμετοχής στη 2Γ/2022 ολοκληρώνεται στις 20 Δεκεμβρίου.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram