Ζελένσκι: Όλα τα έγγραφα για το αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο στα χέρια του σήμερα

Ζελένσκι: Όλα τα έγγραφα για το αμερικανικό ειρηνευτικό σχέδιο στα χέρια του σήμερα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο επικεφαλής των Ουκρανών διαπραγματευτών, Ρουστέμ Ουμέροφ, δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, θα ενημερωθεί σήμερα για τις επαφές της ουκρανικής ομάδας με Αμερικανούς αξιωματούχους και θα παραλάβει όλα τα σχετικά έγγραφα που αφορούν το ειρηνευτικό σχέδιο.

Σε ανάρτησή του στο Telegram, ο γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ανέφερε ότι βασικός στόχος των πρόσφατων συνομιλιών της ουκρανικής αποστολής στις ΗΠΑ ήταν η πλήρης ενημέρωση για τις αμερικανικές διαβουλεύσεις στη Μόσχα, καθώς και για όλες τις τρέχουσες προτάσεις που βρίσκονται στο τραπέζι.

Ο Ουμέροφ τόνισε επίσης: «Μαζί με όλους τους εταίρους μας, οφείλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για ένα αξιοπρεπές τέλος σε αυτόν τον πόλεμο».

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr