Ζάκυνθος: Θάνατος 62χρονου Ρουμάνου λουόμενου στον Λαγανά

Τραγική κατάληξη είχε η απογευματινή κολύμβηση 62χρονου τουρίστα από τη Ρουμανία στη θαλάσσια περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2025. Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε από τη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ναυαγοσώστες στο σημείο του προσέφεραν άμεσα πρώτες βοήθειες, ενώ ακολούθησε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, το οποίο διέταξε νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
- 50 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















