Ζάκυνθος: Θάνατος 62χρονου Ρουμάνου λουόμενου στον Λαγανά
Τραγική κατάληξη είχε η απογευματινή κολύμβηση 62χρονου τουρίστα από τη Ρουμανία στη θαλάσσια περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2025. Ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε από τη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ναυαγοσώστες στο σημείο του προσέφεραν άμεσα πρώτες βοήθειες, ενώ ακολούθησε η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, το οποίο διέταξε νεκροψία – νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
- Μόλις τώρα Συντάξεις: Έρχονται έξι μεγάλες αλλαγές με αυξήσεις από το 2027 – Τέλος στην προσωπική διαφορά, αλλαγές σε ΕΑΣ και επικουρικές
- 18 λεπτά πριν Διδυμότειχο: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες για 48 προσλήψεις στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων
- 23 λεπτά πριν Χιλιάδες μένουν χωρίς σύνταξη λόγω χρεών στον ΕΦΚΑ – Γιατί «κολλάει» η ρύθμιση









