Υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας ανοιχτά της Τήνου

Υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας ανοιχτά της Τήνου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακινητοποιημένο ανοιχτά της Τήνου βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (14/5) υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού, μετά από ατύχημα με αλιευτική τράτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το υποβρύχιο συμμετείχε στην άσκηση «Καταιγίδα» όταν, στην περιοχή Δύσβατον μεταξύ Άνδρου και Τήνου, οι προπέλες του μπλέχτηκαν στα δίχτυα αλιευτικού σκάφους.

Από το περιστατικό το υποβρύχιο φέρεται να έμεινε προσωρινά ακυβέρνητο, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση για την αποδέσμευσή του.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή κίνδυνο για το πλήρωμα.

Γεωργία Ζιαγάκη

Γεωργία Ζιαγάκη

Η Γεωργία Ζιαγάκη σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα. Από το 2022 εργάζεται σε ειδησεογραφικά μέσα καλύπτοντας οικονομικό ρεπορτάζ και διεθνή. Ειδίκευση στις συνεντεύξεις. Δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου, digital trends editor.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version