Υπουργείο Υγείας: «Παράθυρο» ανανέωσης για 4.000

Έως τέλος του έτους η έκδοση της υπουργικής απόφασης
Τι ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, από το βήμα της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η έκδοση της υπουργικής απόφασης για την ανανέωση του προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στον τομέα της Υγείας, βρίσκεται στο τελικό στάδιο και αναμένεται να εκδοθεί εντός του έτους.

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, από το βήμα της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ότι, «όπως έχει ανανεωθεί, και για το σύνολο του επικουρικού προσωπικού, και τα «τρίμηνα» και οι ΣΟΧ, αντίστοιχα, είναι στο τελικό στάδιο η έκδοση της υπουργικής απόφασης και για τους περίπου 4.000 του ΟΑΕΔ».

Διαβάστε επίσης: Υπ. Υγείας: Παράταση και νέες προσλήψεις για επικουρικό προσωπικό

Η παρέμβαση του κ. Πλεύρη έγινε στο πλαίσιο επεξεργασίας του νομοσχεδίου με τίτλο «Ολοκληρωμένο Σύστημα Παροχής Ανακουφιστικής Φροντίδας - Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και άλλες επείγουσες ρυθμίσεις».

Το νομοσχέδιο, το οποίο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία από την αρμόδια επιτροπή, («ναι» από ΝΔ, «επιφύλαξη» από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και Ελληνική Λύση, «όχι» από ΚΚΕ και ΜέΡΑ25), εισάγεται αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής προς συζήτηση και ψήφιση, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram