Υπουργείο Παιδείας: Προσλήψεις 242 ψυχολόγων ΕΕΠ στα ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2025-2026

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις 242 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), ενισχύοντας τη σχολική ψυχολογική υποστήριξη στα Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) για το διδακτικό έτος 2025-2026.
Αναλυτικότερα, 240 μέλη ΕΕΠ του κλάδου ΠΕ23 – Ψυχολόγων προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές πλήρους ωραρίου, με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων.
Παράλληλα, δύο επιπλέον θέσεις Ψυχολόγων (ΠΕ23) εγκρίθηκαν για τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος.
Οι προσλαμβανόμενοι ψυχολόγοι καλούνται να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Τρίτη 4 έως και την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία τοποθέτησης και τις σχολικές μονάδες όπου θα υπηρετήσουν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον σύνδεσμο του Υπουργείου Παιδείας: minedu.gov.gr/anaplirotes.
- 5 λεπτά πριν Αθωώθηκε ο Κώστας Ανεστίδης στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
- 15 λεπτά πριν Παπαθανάσης: 110 εκατ. ευρώ για 18 νέα έργα στη Δυτική Μακεδονία
- 20 λεπτά πριν Ζεφύρι: Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο


















