Υποτροφίες για μεταπτυχιακό και έρευνα (Αυστρία)

Υποτροφία
1.500
Υποτροφίες για μεταπτυχιακό και έρευνα (Αυστρία)
Πρόγραμμα για την κινητικότητα φοιτητών
υποτροφία
Μιχάλης Τσιλιβάκος
11/04/2018 | 07:26

Το κρατίδιο της Στυρίας στην Αυστρία, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Graz, προκηρύσει την έναρξη του προγράμματος υποτροφιών για την υποστήριξη της κινητικότητας μεταπυχιακών και μεταδιδακτορικών φοιτητών για το έτος του 2018.

Η υποτροφία χορηγείται για 4 μήνες κατ' ανώτατο όριο, ενώ είναι δυνατή η χορήγηση υποτροφίας για μικρότερο χρονικό διάστημα (1 έως 3 μήνες).

Η υποτροφία αφορά:

  • Μεταπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες, είτε εγγεγραμμένους/-ες σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών είτε Υ.Δ. εν ενεργεία, σε πανεπιστήμια χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας), με μηνιαία χορηγία 600 ευρώ και απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης 
  • Αριστούχους κατόχους διδακτορικής διατριβής όχι παλαιότερης του 1 έτους από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και οι οποίοι/-ες ανήκουν επί του παρόντος στο ακαδημαϊκό προσωπικό πανεπιστημίων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας), με μηνιαία χορηγία 900 ευρώ

Οι αιτήσεις, με τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, υποβάλλονται έως τις 3 Μαϊου 2018 (1 μ.μ. CET) με email στις διευθύνσεις (κατά περίπτωση):

Σε αυτές τις διευθύνσεις πρέπει να απευθυνθούν οι ενδιαφερόμενοι-ες, επίσης κατά περίπτωση, για την παροχή κωδικού για την ηλεκτρονική αίτηση και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία/διευκρίνιση σχετικά με το αντίστοιχο πρόγραμμα υποτροφιών.

Προθεσμία
03/05/18

Ποιους αφορά

  • Μεταπτυχιακούς/-ές φοιτητές/-τριες
  • Αριστούχους κατόχους διδακτορικής διατριβής 

Προϋποθέσεις

  • Είτε εγγεγραμμένοι/-ες σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών είτε Υ.Δ. εν ενεργεία, σε πανεπιστήμια χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας)
  • Όχι παλαιότερης του ενός έτους από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και οι οποίοι/-ες ανήκουν επί του παρόντος στο ακαδημαϊκό προσωπικό πανεπιστημίων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) 
URL
Ολόκληρο το πρόγραμμα
https://international.uni-graz.at/en/stud/incoming/s-in-mprog/go-styria/