Υποτροφίες από τα έσοδα του κληροδοτήματος Νικολάου Κρήτσκη

Προϋποθέσεις, προθεσμία - Ολόκληρο το πρόγραμμα
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

Προκήρυξη επιλογής υποτρόφων για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο εσωτερικό από τα έσοδα του κληροδοτήματος, Νικολάου Κρήτσκη, που υπάγεται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι δύο υποτροφίες αφορούν πτυχιούχους καταγόμενους από τη Ζαγορά Πηλίου και οι άλλες δύο αφορούν πτυχιούχους καταγόμενους από τις Σπέτσες.

Προϋποθέσεις:

  • Πτυχίο ημεδαπών Πανεπιστημίων με βαθμό πτυχίου τουλάχιστον «λίαν καλώς»
  • Καταγωγή από τη Ζαγορά Πηλίου ή από τις Σπέτσες
  • Ηλικία έως 36 ετών
  • Εγγραφή σε εγκεκριμένο πρόγραμμα Δεύτερου Κύκλου (μεταπτυχιακές) και Τρίτου Κύκλου (διδακτορικές) σπουδών σε ημεδαπό Πανεπιστήμιο

Κριτήριο για τη χορήγηση της υποτροφίας είναι ο βαθμός πτυχίου του πρώτου κύκλου σπουδών.

Η μηνιαία χορηγία ανέρχεται στα 300 ευρώ.

Προϋπόθεση για την καταβολή της υποτροφίας είναι η επάρκεια των εσόδων του κληροδοτήματος και η διαπίστωση της καλής προόδου των μεταπτυχιακών ή διδακτορικών σπουδών του υποτρόφου.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για την κοινωφελή περιουσία από την οποία επιθυμούν να λάβουν υποτροφία στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (Ψ.Υ.ΔΗ.ΠΕ.Ε.Κ.) με τους κωδικούς που έχουν ως πιστοποιημένοι χρήστες του Taxisnet.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram