ΥΠΑΙΘΑ: Ανανεώθηκε για τέσσερα χρόνια θητεία εκπαιδευτικού σε Πειραματικό Σχολείο
Την ανανέωση θητείας εκπαιδευτικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πειραματικό Σχολείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
Σύμφωνα με την απόφαση, η θητεία ανανεώνεται για τέσσερα χρόνια, από την 1η Σεπτεμβρίου 2026 έως και τις 31 Αυγούστου 2030.
Η απόφαση αφορά εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ08, η οποία τοποθετείται στο 7ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων.
Η διάρκεια της ανανέωσης
Η τετραετής ανανέωση καλύπτει τα σχολικά έτη:
- 2026-2027,
- 2027-2028,
- 2028-2029,
- 2029-2030.
Με αυτόν τον τρόπο, η εκπαιδευτικός συνεχίζει τη θητεία της στο Πειραματικό Σχολείο για ακόμη μία τετραετία, στο πλαίσιο των διαδικασιών που προβλέπονται για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία.
Η διαδικασία και οι αρμόδιες υπηρεσίες
Η απόφαση εκδόθηκε από τη Γενική Διεύθυνση Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Παράλληλα, βασίζεται σε πράξη της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων, καθώς και στα στοιχεία που τηρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας.
Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της περιοχής οργανικής της εκπαιδευτικού καλείται να κοινοποιήσει την απόφαση στην ενδιαφερόμενη.
Η ΥΑ ΕΔΩ.
Πηγή Φωτογραφίας: (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI).
- 4 λεπτά πριν Ορχομενός: Σε ύφεση η φωτιά – Παραμένουν διάσπαρτες εστίες
- 26 λεπτά πριν Γρεβενά: Παραδόθηκαν 80 εργατικές κατοικίες στην Κυρακαλή μετά από 20 χρόνια εκκρεμότητας
- 41 λεπτά πριν «Να μ’ αγαπάς»: Απόψε (25/6) στις 20:00 στον Alpha το μεγάλο φινάλε – Ο γάμος που αλλάζει τα πάντα



















