Υγεία: Κάντε τώρα Μητρώο για 3.720 μόνιμες θέσεις

Άμεσα η έκδοση της προκήρυξης
Μόνο οι τελικές υπογραφές του υπουργείου Υγείας απομένουν για τη δημοσιοποίηση του μεγάλου διαγωνισμού

Κινηθείτε έγκαιρα και μεθοδικά για να κατοχυρώσετε από τώρα ορθή υποψηφιότητα στο νέο μεγάλο διαγωνισμό των 3.720 μονίμων στην Υγεία.

Φτιάξτε άμεσα Μητρώο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.aasep.gr) ή επικαιροποιείστε το για να αποφύγετε το δυσάρεστο φαινόμενο της "υπερφόρτωσης" της πλατφόρμας της Ανεξάρτητης Αρχής, όταν ξεκινήσουν οι αιτήσεις.

Είναι δεδομένο ότι συγκεκριμένη προκήρυξη για την πρόσληψη μονίμων στα νοσοκομεία και τις δομές Υγείας όλης της χώρας θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων.

Μην περιμένετε να ανοίξει η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για αιτήσεις προκειμένου να ετοιμάσετε το φάκελό σας Φτιάξτε από τώρα Μητρώο.

Χωρίς Μητρώο η υποψηφιότητά σας θα βρεθεί στον αέρα, δεδομένου ότι το ΑΣΕΠ από το Μητρώο κάνει την επίκληση των προσόντων σας για να σας καλέσει για υποβολή δικαιολογητικών (Β΄φάση).

 

Τι είναι το Μητρώο

Το Μητρώο περιλαμβάνει όλες τις ιδιότητες του υποψηφίου (τίτλοι σπουδών, εμπειρία, ξένες γλώσσες κτλ).

Όσοι τυχόν διαθέτουν ήδη Μητρώο θα πρέπει οπωσδήποτε να το ενημερώσουν και να το επικαιροποιήσουν. Κατά πόσο υφίσταται και ισχύει, τι δικαιολογητικά περιλαμβάνει, τι (ενδεχομένως) λείπει κλπ.

Το Μητρώο δημιουργείται μια φορά και ισχύει για πάντα. Αυτή η... ηλεκτρονική ταυτότητα του υποψηφίου τροποποιείται μόνο όταν υπάρξουν μεταβολές στα προσόντα (π.χ. πτυχίο 2ης ξένης γλώσσας ή περαιτέρω προϋπηρεσία).

Κάντε τώρα ΔΩΡΕΑΝ Μητρώο

Το workenter.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε τώρα Μητρώο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, διασπώντας τις ενέργειές σας για
τη σωστή υποβολή της αίτησης.

Δηλαδή, να κάνετε τώρα Μητρώο και όταν ανοίξει η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ, να κάνετε την αίτησή σας.

Αξιοποιήστε την προσφορά του workenter.gr. Ισχύει από 12/7 και ολοκληρώνεται την ημέρα που θα ανοίξει η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ για τις
αιτήσεις των 3.720 μονίμων στην Υγεία.

Σημειώστε, ότι η προσφορά του workenter.gr δεν αφορά μόνο τη δημιουργία Μητρώου, αλλά και την επικαιροποίησή του για όσους έχουν κάνει ήδη αυτή τη διαδικασία.

Επικοινωνήστε τώρα 

Όσες και όσοι κάνουν ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία ενημέρωσης Διορισμός ΤΩΡΑ κερδίζουν ΔΩΡΕΑΝ δημιουργία ή επικαιροποίηση Μητρώου στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ www.asep.gr.

Κάντε ΤΩΡΑ Μητρώο, για να έχετε τη βεβαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής υποψηφιότητας.

Πώς κάνετε ετήσια συνδρομή

1) Μπαίνετε στην κεντρική σελίδα του workenter.gr
2) Κλικάρετε το Διορισμός ΤΩΡΑ που βρίσκεται σε δύο σημεία: στην κορυφή του portal και κάτω από τα Σημαντικά
3) Πατάτε την ένδειξη Εγγραφή
4) Επιλέγετε Ετήσια συνδρομή, βλέπετε το κόστος 30 € και κλικάρετε το κουμπί Ξεκινήστε Σήμερα
5) Συμπληρώνετε, Όνομα. Επίθετο, Αριθμό τηλεφώνου, Διεύθυνση e-mail, και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί Πληρωμή

Σημαντικό: Μετά την ετήσια συνδρομή στέλνετε e-mail στη διεύθυνση [email protected] με θέμα ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΗΤΡΩΟ και μέσα στο κείμενο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

Πότε η έκδοση της προκήρυξης

Τονίζεται ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός για την πρόσληψη 3.720 μονίμων έχει εγγραφεί και επίσημα στον προγραμματισμό της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής.

Το μόνο που απομένει για τη δημοσιοποίησή του είναι οι τελικές υπογραφές του υπουργείου Υγείας.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram