Ξεκινήστε τώρα εκπαίδευση για τους δικαστικούς υπαλλήλους

Ταχύρρυθμο πρόγραμμα για να "χτυπήσετε" με αξιώσεις τις 311 μόνιμες θέσεις

Ξεκινήστε τώρα ταχύρρυθμη εκπαίδευση ενόψει του διαγωνισμού για τη μόνιμη πρόσληψη δικαστικών υπαλλήλων σε θέσεις Γραμματέων.

Όλο το απαραίτητο υλικό για τον επικείμενο γραπτό διαγωνισμό της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών υπάρχει στην πλατφόρμα του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσις", με το οποίο συμπράττει το workenter.gr.

Το υλικό αυτό περιλαμβάνει:

  • Σημειώσεις καθηγητών για κάθε μάθημα
  • Online τεστ με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice)
  • Θέματα δοκιμίων Γενικής Παιδείας
  • Νομολογία για τη λειτουργία των δικαστηρίων
  • Καίρια αποσπάσμαρα βιβλίων
  • Ειδικές Οδηγίες για την προφοροική εξέταση

Οι υποψήφιοι εκτός από γραπτές εξετάσεις -οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 22 και 23 Απριλίου στην έδρα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών, στη Θεσσαλονίκη- θα εξεταστούν και προφορικά, εντός Ιουνίου, στην Αθήνα.

Διεκδικήστε μόνιμο διορισμό σε πολιτικά - ποινικά δικαστήρια, στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και στις Εισαγγελίες κάνοντας την καλύτερη ταχύρρυθμη εκπαίδευση με το εκπαιδευτικό κέντρο "Επίγνωσις" και το workenter.gr.

Το ταχύρρυθμο πρόγραμμα είναι e-learning και διαφέρει ανά βαθμίδα εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ). Καλύπτει όλους τους υποψηφίους για κάθε κατηγορία, προσφέρει εκατοντάδες online τεστ και δυνατότητα πρόσβασης από όλες τις συσκευές.

Η αξία του προγράμματος ανέρχεται στην εφάπαξ τιμή των 300 ευρώ.

Δείτε εικόνες από το εσωτερικό της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της "Επίγνωσης"

Τα τρία διαφορετικά πακέτα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης, ανά βαθμίδα εκπαίδευσης:

Τρία κουτιά (πράσινο, κόκκινο, μπλε) που αντιστοιχούν στα προγράμματα εκπαίδευσης της "Επίγνωσης" για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων (ΠΕ, ΔΕ, ΤΕ)

Τα online τεστ (ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, multiple choice):

Online τεστ (ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών) του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσης" για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων

 

Online τεστ (ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών) του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσης" για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων Online τεστ (ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών) του εκπαιδευτικού κέντρου "Επίγνωσης" για τον γραπτό διαγωνισμό των δικαστικών υπαλλήλων

Τα βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή:

Εξώφυλλο βιβλίου για τις γραπτές εξετάσεις των δικαστικών υπαλλήλων. Σύνταγμα της Ελλάδας

 

Πώς θα αποκτήσετε το ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης

1) Στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] με θέμα "ΓΡΑΠΤΟΣ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ". Σημειώστε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και οπωσδήποτε τη βαθμίδα στην οποία ανήκετε (ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ).

2) Οι υπηρεσίες του workenter.gr θα σας απαντήσουν άμεσα, στέλνοντάς σας λογαριαμσό IBAN για την κατάθεση των χρημάτων (300 ευρώ).

3) Στέλνετε στο [email protected] το αποδεικτικό κατάθεσης του καθαρού ποσού των 300 ευρώ.

4) Μετά την αποστολή του αποδεικτού κατάθεσης λαμβάνετε άμεσα στο email σας ενεργό link της πλατφόρμας εκπαίδευσης και μοναδικό κωδικό (password) για να ξεκινήσετε την προετοιμασία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση γύρω από το εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας που αφορά τον γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη 311 μονίμων γρα;μματέων στα δικαστήρια όλης της χώρας, μη διστάσετε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα:

  • 211 9555 025
  • 211 9555 099
  • 211 9555 050
  • 211 9555 022
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram