Ξάνθη: 4 χρόνια και 10 μήνες φυλάκιση σε αστυνομικό για θανάσιμο τροχαίο
Σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 10 μηνών καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης ο αστυνομικός που παρέσυρε με το όχημά του και τραυμάτισε θανάσιμα μία 19χρονη κοπέλα τον Δεκέμβριο του 2023, εγκαταλείποντας στη συνέχεια το σημείο του δυστυχήματος.
Η υπόθεση είχε προκαλέσει έντονη συγκίνηση και οργή στην τοπική κοινωνία, καθώς ο αστυνομικός είχε επιχειρήσει να παραπλανήσει τις Αρχές, υποστηρίζοντας αρχικά πως η νεαρή γυναίκα παρασύρθηκε από άγνωστο όχημα και ότι ο ίδιος ήταν απλώς αυτόπτης μάρτυρας.
Η οικογένεια της άτυχης 19χρονης Αϊσέ, που από την πρώτη στιγμή ζητούσε δικαίωση, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την απόφαση του δικαστηρίου, τονίζοντας πως η καταδίκη αποτελεί μια μορφή δικαίωσης για τον άδικο χαμό της κόρης τους.
- 15 λεπτά πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 1 ώρα πριν Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
- 2 ώρες πριν Καιρός σήμερα (13/9): Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πού θα φτάσει τους 34°C









