X: Προσωρινά προβλήματα πρόσβασης
Προβλήματα στην πρόσβαση στον ιστότοπο και την εφαρμογή του X αντιμετωπίζουν από σήμερα, 16 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι πολλοί χρήστες στην Αθήνα. Οι αναφορές για δυσλειτουργίες πληθαίνουν, με χρήστες να κάνουν λόγο για αδυναμία σύνδεσης και μηνύματα σφάλματος κατά τη χρήση της πλατφόρμας.
Σύμφωνα με στοιχεία, οι αναφορές αυξήθηκαν αισθητά τις μεσημεριανές ώρες, γεγονός που υποδηλώνει ευρύτερο τεχνικό ζήτημα. Οι δυσκολίες εμφανίζονται τόσο στην πρόσβαση μέσω browser όσο και στην εφαρμογή για κινητά.
Μηνύματα σφάλματος και αδυναμία φόρτωσης
Χρήστες αναφέρουν ότι, κατά την προσπάθεια σύνδεσης, εμφανίζεται το μήνυμα «Something went wrong. Please try again later», ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η σελίδα δεν φορτώνει καθόλου ή η εφαρμογή «κολλάει». Παράλληλα, παρατηρούνται καθυστερήσεις στην ανανέωση του feed και στη δημοσίευση αναρτήσεων.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την πλατφόρμα για τα αίτια της δυσλειτουργίας ή για τον χρόνο αποκατάστασης. Ωστόσο, η εικόνα δείχνει ότι το πρόβλημα αφορά κυρίως χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
- 1 λεπτό πριν Σύνταξη με 4.500 ένσημα: Πότε ανοίγει ο δρόμος για μειωμένη ή πλήρη αποχώρηση
- 30 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 7Κ/2026: 3.265 μόνιμες προσλήψεις ΥΕ σε όλη τη χώρα – Όλες οι ειδικότητες
- 1 ώρα πριν ΕΟΠΥΥ: Ποιοι παίρνουν έως 100 ευρώ για γυαλιά – Βήμα βήμα η αίτηση και τα δικαιολογητικά









