Βουλγαρία: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι για την επίθεση σε πράκτορες της ΕΥΠ

Βουλγαρία: Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι για την επίθεση σε πράκτορες της ΕΥΠ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Τουρκία έπειτα από πληροφορίες του «ελληνικού FBI» – Συνεργοί του 49χρονου μαφιόζου που συνελήφθη στη Ροδόπη.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Έδεσσα: Νεκρός 41χρονος αγρότης από ανατροπή τρακτέρ

Στη Βουλγαρία συνελήφθησαν δύο Τούρκοι υπήκοοι που φέρονται να εμπλέκονται στο σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά πρακτόρων της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες των διωκτικών αρχών.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, γύρω στις 03:00, στην πόλη Σβίλενγκραντ, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Η σύλληψή τους έγινε έπειτα από στοχευμένη πληροφόρηση που παρείχε το λεγόμενο “ελληνικό FBI”, σε συνεργασία με τις βουλγαρικές αρχές.

Σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες για την έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης, ώστε οι συλληφθέντες να μεταφερθούν στην Ελλάδα και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Οι δύο άνδρες θεωρούνται συνεργοί του 49χρονου Τούρκου μαφιόζου, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο σε ένα παράπηγμα σε απομονωμένο χωριό της Ροδόπης, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της ΕΥΠ και ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr