Βούλα: Ξεκίνησε ΕΔΕ για το τροχαίο με τα δύο λεωφορεία

Βούλα: Ξεκίνησε ΕΔΕ για το τροχαίο με τα δύο λεωφορεία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών προχώρησε σε ενημέρωση αναφορικά με τη σύγκρουση δύο λεωφορείων στη Λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα, που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου «122: Σαρωνίδα – Σταθμός Αργυρούπολη».

Δείτε επίσης: Έφυγε για το Luben! «Πας τις λαχών αρχίδιον»: Επική η ατάκα του Κουτσούμπα για ΟΠΕΚΕΠΕ

Στην ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΑ επισημαίνει πως έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασία εσωτερικής διερεύνησης του περιστατικού, ενώ τονίζει ότι και τα δύο λεωφορεία που ενεπλάκησαν στο τροχαίο είχαν παραδοθεί σε κυκλοφορία τον Οκτώβριο του 2024.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, το τροχαίο συνέβη όταν λεωφορείο προσέκρουσε σε δεύτερο όχημα του ίδιου δρομολογίου, στο ύψος της Α’ Πλαζ Βούλας.

Στο σημείο έσπευσαν 8 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 3 κινητές μονάδες και 2 δίκυκλα ταχείας επέμβασης για τη μεταφορά των τραυματιών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Τα αίτια και οι συνθήκες της σύγκρουσης εξετάζονται από τη Διεύθυνση Τροχαίας, ενώ κλιμάκιο του ΟΑΣΑ συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για την πλήρη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων.

Ο ΟΑΣΑ υπογραμμίζει ότι παρακολουθεί στενά την υπόθεση και δηλώνει την ετοιμότητά του να προσφέρει κάθε αναγκαία στήριξη στους τραυματίες και στις οικογένειές τους.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr